Følg Appworks live på på internett!

I dag er det Mobile 2011 på det nye Vulkan-senteret i Oslo. Som en del av konferansen blir det arrangert Appworks. Du kan følge konferansen live.

Hensikten med Appworks er å samle utviklingssiden og kundesiden innen mobile produkter for å utveksle nye tanker om innhold og nye tanker.

I dag er det Mobile 2011 på det nye Vulkan senteret i Oslo. Som en del av konferansen blir det arrangert Appworks 03. Hensikten med Appworks er å samle utviklingssiden og kundesiden innen mobile produkter for å utveksle nye tanker om innhold og nye tanker.

Programmet tar for seg hele verdikjeden fra planlegging gjennom test til markedsføring. Bevist bruk av butikkene app store og marked og sosiale medier og ikke minst eksempel på vellykkede apper. Mobile trender når det gjelder operativsystem og utviklingsverktøy omhandles også.

Appworks er utvilsomt en av de viktigeste møteplassene for app-utviklere og brukere i år.

Det er mulig å følge foredragene live her.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com