DAGENS APP: Rekk bussen med Windows Phone

Gydar Industries har nylig lansert applikasjonen Trine-i-Farta for Windows Phone 7. Dette er en «Trafikanten»-applikasjon litt utenom det vanlige.

Trine-i-Farta startet som et hobby-prosjekt (derav navnet) på Windows Mobile i 2007 og var den første Trafikanten-appen på markedet, ca ett år før iPhone-applikasjonen til Trafikanten ble lansert.

Windows Phone 7 versjonen er den mest avanserte Trafikanten-applikasjonen på markedet. Den har mer funksjonalitet enn sine iPhone og Android konkurrenter og er mer effektiv i daglig bruk.

Programmet vant Microsoft Norges Windows Phone 7-utviklerkonkurranse for ca en måned siden, og har blitt beta-testet av ansatte Microsoft Norge før lansering.

Noe av funksjonaliteten:

 • “Ta meg hjem”-knapp
 • Se kun dine avganger (filter)
 • Flere visningsmodus, som man kan hoppe mellom med et sveip med fingeren
 • Støtter flere holdeplasser fordi den også støtter rutetabell – i tillegg til sanntid
 • Ruteplanlegger som ikke bare støtter holdeplasser, men også adresser, POI og steder
 • Dynamiske avgangsalarmer (blir bussen forsinket, så forsinkes også alarmen)
 • Fest snarvei til enhver funksjonalitet til start på telefonen
 • Både engelsk og norsk språk

Gratis versjon og Pro versjon
Gratisversjonen er identisk med Pro-versjonen bortsett fra at den har reklamebanner øverst/nederst i enkelte skjermbilder. Pro-versjonen kan bli din for kroner 24,-.

Last ned her

Gratis-versjon.
Pro-versjon.

 

2 kommentarer om “DAGENS APP: Rekk bussen med Windows Phone

 1. Oh yes, meget bra! Vi vil ha mer slikt, Ronny!
  Det er nesten som jeg skulle ønske at jeg bodde i Oslo, så jeg hadde bruk for appen. 🙂

  Og jeg har ingen problemer med å forstå at du vil gjøre ære på Trine, men må appene hete «Trine»? 😉

 2. Takker Moskus…TiF funker forøvrig et god stykke utenfor Oslo også siden den også henter fra rutetabell, og tog. Men vi snakker fortsatt østlandsområdet. Og uten sanntid så forsvinner jo en del av fordelene…men ikke alle.

  Navnet har jeg tenkt mye frem og tilbake på…og i dag så det er kun «bizniss» og praktiske grunner til at jeg kjører med de gamle Trine-i-Farta, Trine-i-Lufta og Trine-på-Hjul på de 3 norske app’ne. De hadde en liten med trofast fanskare, og det er mange positive blogger, videoer og artikler om de gamle Trine appsa…og jeg har så fint lite tid som det er…så da tenkte jeg at det er bedre å beholde navnet på disse her.

  Så får jeg se hva jeg gjør i fremtiden…men det er jo litt også at når navna er såpass «teite» og «sære» som de er…så vil det kunne snus til en fordel når først en app har blitt kjent…for da blir de «those Trine-apps are good shit» 🙂

  For meg nå er det kun et ord/brand.

  Men hadde jeg starta med blanke ark nå…da hadde jeg funnet på noe annet. Dette blir jo ikke minst en utfordring når jeg får meg ny dame…da blir det vel et familieråd, og brått har alle appsa endra navn 😀

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com