300.000 OBOS-kunder kan få billig mobiltelefoni

Fra nyttår kan 300.000 OBOS-medlemmer få billigere bredbånds- og mobiltelefoni på grunn av en ny rabattavtale med Telio.

Vi har hatt et langvarig samarbeid med Telenor, og har vært godt fornøyd med det. Nå ser vi imidlertid at forbrukermønstrene endrer seg og etterspørselen etter rimeligere og fremtidsrettede mobil- og bredbåndstjenester øker, sier avdelingsleder Inger Hardmo i medlemsavdelingen i OBOS.

Mange OBOS-kunder har imidlertid behov for hjemmetelefon, og ettersom Telio leverer både bredbåndstelefoni, bredbånd og mobil, har vi kommet fram til at Telio best tilfredsstiller OBOS behov for moderne kommunikasjonstjenester til lave priser, sier hun.

Blir totalleverandør

I Norge er Telio den største leverandøren av bredbåndstelefoni til private husholdninger og selskapets telefonitjenester virker på alle bredbånd uavhengig av leverandør.

– Avtalen med OBOS er et nytt steg for Telio, hvor vi inntar posisjon som totalleverandør av kommunikasjonstjenester, og vi gleder oss til å ta imot mange nye OBOS-kunder i 2012, sier Telio-direktør Eirik Lunde.

Den nye avtalen omfatter OBOS-rabatter på hjemmetelefon, mobil, fast bredbånd og mobilt bredbånd.

Fakta
OBOS-medlemmer og beboere i OBOS-forvaltede boligselskaper vil fra 1. januar få rabatt på:

  • Hjemmetelefon – bredbåndstelefoni til fastpris
  • Mobil og mobil IP – mobilabonnement med og uten mobiltelefon
  • Bredbånd og superbredbånd
  • Mobilt bredbånd

Legg igjen en kommentar