DAGENS APP: Styr kamera med iPad og Android

D-Link lanserer nå en app, mydlink+, som er til iPad og Android-nettbrett. App-en gjør det mulig å se på HD-video fra opptil fire nettverkskameraer samtidig.

Den nye app-en, som er bygget over samme lest som gratisappen ”mydlink Lite”, gjør det enkelt å lagre øyeblikksbilder av livestreamet video, bytte mellom ulike kameraer og følge med på fire ulike livekameraer på samme skjerm.

Følg med – uten PC
– Fjernovervåkning kan være beroligende, ettersom det gir mulighet til å holde øye med det som foregår hjemme. Men når man ønsker å se hva som skjer hjemme er man gjerne på farten, uten å ha tilgang til en PC, og derfor lanserer vi nå ”mydlink+”. Ved hjelp av denne appen kan vi gi det stadig voksende antall mennesker som har et nettbrett enda flere fordeler og funksjoner, sier Marco Stenvall, som er produktsjef i D-Link.

Klar for direktesendt video

”mydlink+”-appen er kompatibel med både iPad og Android-baserte telefoner og nettbrett.

Fra før finnes allerede den kostnadsfrie appen ”mydlink Lite” for iPhone og Android-telefoner, hvilket lar brukerne ta øyeblikksbilder og se direktesendt video fra opptil fire mydlink-kameraer.

Enkelt å håndtere nettverkskameraer
Tidligere har det å sette opp et nettverkskamera for å kunne se videobilder live fordret kompliserte konfigurasjoner, men med mydlink-appene og de kompatible mydlink-kameraene får du ved hjelp av en enkel steg-for-steg-veiledning fullt fungerende kameraer på bare noen få minutter.

Du setter opp en mydlink-konto via en nettjeneste, og ved hjelp av denne kan du så se på direktevideo (og til og med administrere kameraene) via en smarttelefon, et nettbrett eller en PC.

Her kan du laste ned

”mydlink+”-app-en kan lastes ned fra iTunes og Android Market.

App-en koster egentlig 29 kroner, men fram til og med 31. desember selges den til en introduksjonspris på 6 kroner.

En kommentar om “DAGENS APP: Styr kamera med iPad og Android

Legg igjen en kommentar