TEST: Skal det være en designperle til jul?

Sony Ericsson sin designperle Xperia Arc har fått en oppgradering til jul. Vi har testet oppfølgeren som skal være raskere og bedre, men ellers lik.

Ved både første og andre øyekast ser Xperia Arc S identisk ut som sin forgjenger. Det er ikke så rart, for utseendemessig og funksjonalitetsmessig er den faktisk helt identisk.

Forgjengeren var den første telefonen Mobizmag.no ga full pott i år og den har vunnet priser for kamera sitt.

Designet er kanskje det mest særegne av alle topp-mobilene på markedet idag, så vi har full forståelse for at Sony Ericsson har valgt å ikke tukle med det når de nå skulle lansere en oppfølger.

Hva er nytt?
Hva er nytt kan man jo da spørre seg. Først og fremst har telefonen fått en ny og kraftigere prosessor. Sony Ericsson har overraskende nok ikke valgt å gå for en tokjerne som mange av konkurrentene, men bare økt hastigheten til 1,4 Ghz.

Sony Ericsson hevder også at kamera nå starter 25% raskere, samt at websider rendrer 20% raskere. Vi har ikke gått vitenskapelig til verks for å verifisere dette, men telefonen oppleves definitivt som meget rask.

Konklusjon
Vi i redaksjonen elsket designet på Xperia Arc da den kom, og Xperia Arc S har fortsatt et lekkert design med et meget pent brukergrensesnitt. Vi er litt skuffet over at oppgraderingen av maskinvaren ikke bringer Arc S opp i klasse med for eksempel Samsung Galaxy S II, derfor blir det ingen full pott denne gangen selv om dette er en telefon vi varmt kan anbefale.

Sony Ericsson blir Sony
Sony har jo annonsert at de skal kjøpe ut Ericsson, hva dette betyr for Xperia serien sin fremtid er usikkert, men at design vil være i fokus for Sony virker selvskrevet og vi ser med spente øyne på fremtiden til Xperia -erien.

Pluss 🙂

  • Bra kamera med dedikert kameraknapp
  • Lekkert og unikt design
  • Meget bra skjerm

Minus 🙁

  • Ingen søkeknapp
  • Litt billig-plast følelse
  • Ikke dual-core prosessor

Vurdering: [Rating:5/6]

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com