Active24-rettssak avgjort etter fem år

24Seven Technology Group må betale 4,4 millioner kroner til Active24, som ikke anker saken videre til Høyesterett og dermed er saken avgjort etter å ha vært over fem år i rettsvesenet.

Mamut-eide Active24 saksøkte 24Seven Technology Group for opp til 58 millioner kroner fordi de mistet muligheten til å selge 24SevenOffice sitt økonomisystem til Active24 sine kunder.

Saken har nå vært behandlet i Lagmannsretten.

«24Seven Technology Group synes selvfølgelig det er hyggelig at et heleid datterselskap av Mamut både ønsket og mente de ville selge vesentlig mer av 24SevenOffice sine økonomisystemer enn Mamut konsernets egne. 24Seven Technology Group har derimot gjennom hele prosessen ment at erstatningen Mamut konsernet krevde var urimelig stor. Lagmannsretten kom frem til at 24Seven Technology Group skulle betale 4,4 millioner kroner som er godt i tråd med vårt forliksforslag i saken», heter det i pressemelding.

24Seven Technology Group sier de er glade for at det ble en rettferdig erstatning og mener at selskapet nå med økt styrke kan fortsette sin vekst, styrke sin soliditet og konsentrere seg om å nå sine mål.

 

Legg igjen en kommentar