EDB ErgoGroup hjelper mediebransjen

Et nytt samarbeid vil fremskynde administrerte skybaserte tjenester og støtte videre vekst innen mediebransjen over hele Norden.

Den globale leverandøren av programvareløsninger, Atex, og EDB ErgoGroup har inngått et nytt strategisk partnerskap knyttet til leveranser til media.

Partnerskapet gjør EDB ErgoGroup til Atex faste samarbeidspartner i Norden og den foretrukne partner for området Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA).

Øker på såkalt Hosted Services

Atex forventer at 50 prosent av deres nye omsetning i EMEA vil være på Hosted Services (SaaS).

Som et ledd i samarbeidet er det allerede inngått to avtaler om leveranser til to kunder, Bonnier forlag og Mentor Medier som er mest kjent for avisene Vårt Land og Dagsavisen i Norge, og Dagens i Sverige.

Verdien av disse avtalene er om lag 18 millioner kroner over fem år.

Forretningsløsninger

EDB ErgoGroup besitter sterk kompetanse og et bredt spekter av ekspertise på tvers av flere teknologier og vil gi Atex pålitelige og høykvalitets forretningsløsninger, heter det i en pressemelding.

Konsernet vil nå tilby utførlig kompetanse innen relevante applikasjoner og kunnskap om Norden, i tillegg til server-hosting.

Klar for flerkanalspublisering

Atex tilbyr totale «end-to-end» tjenester som oppfyller enhver virksomhets behov for flerkanalspublisering.

Atex vil utføre den nødvendige applikasjonsadministrasjon og tilpasse en rekke løsninger, fra redaksjonelle applikasjoner til reklame, sirkulasjon og digitale produksjonsprosesser.

Det største mediekonernet i Skandinavia

Samarbeidet vil styrke Atex Managed Services på tvers av selskapets portefølje i Norden og vil være medvirkende til å støtte viktige kunder, inkludert Mentor Media og Bonnier Business Press International.

Bonnier, det største mediekonsernet i Skandinavia, undertegnet nylig en kontrakt med Atex med henblikk på å distribuere et komplett utvalg av løsninger på tvers av syv land i Øst-Europa.

Disse inkluderer bedriftens reklame, sirkulasjon og publiseringsløsning som leveres som en fullstendig integrert løsning med strømlinjeformede prosesser og arbeidsflyt.

Må fungere 24/7

– Vi er glade for partnerskapet med EDB ErgoGroup. Det vil bringe omfattende lokal ekspertise og inngående bransje- og teknologikunnskap til Atex. Det er veldig viktig for oss å jobbe med en erfaren og pålitelig partner, siden mediebransjen er drevet av tidsfrister for trykte utgaver og av nettsteder som trenger å fungere 24/7, sier Jonas Bringle, administrerende direktør i Atex Skandinavia og legger til:

– Vi er også begeistret for muligheten samarbeidet gir til å jobbe enda tettere med våre kunder i Norden ved å hjelpe dem til å åpne opp for det fulle potensialet av sin virksomhet og å optimalisere sin digitale strategi.

Vil utvide aktivitetene

Konserndirektør i EDB ErgoGroup, Thorolf Thorstensen, tilføyer:

– Vi er overbevist om at dette strategiske samarbeidet vil være meget gunstig for Atex, EDB ErgoGroup og alle våre kunder. Det vil utvide våre aktiviteter mot medierike bransjer i Norden og støtte videre vekst i regionen.

Fakta

  • Atex, med hovedkvarter i Storbritannia og med kontorer over hele verden, er et ledende programvareselskap som tilbyr løsninger for medierike bransjer.
  • Atex utvikler smarte digitale løsninger som utgjør en målbar forskjell og muliggjør for de mer enn 1000 kundene å effektivisere driften og optimalisere sin digitale strategi.
  • Som en global organisasjon er selskapet forpliktet til å øke inntektene og redusere kostnadene gjennom produkter som blir stadig mer personlig tilpasset, lokaliserte, samarbeidende, innholdsmessig relevante, og tilgjengelige på forespørsel.

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com