Fullverdig TV-tilbud på PC-en, nettbrett og mobil

Altibox kan som aller første norske TV-leverandør tilby en pakke av lineære TV-kanaler live på PC/Mac og senere også nettbrett og smarttelefoner.

Mandag ble Altibox nye multiflateprodukt Chill for sluttkunder. Da ble løsningen gjort tilgjengelig for PC og Mac.

Løsningen for iPad og iPhone kommer i første kvartal 2012. Løsning for Android vil komme senere i 2012.

– Det har vært en spennende men utfordrende vei til det ferdige produktet, sier Leif Aarthun Ims, administrerende direktør for Altibox.

Først ute

− Vi er de første i markedet med et slikt produkt, og det er klart at vi har vært nødt til å forsere en del upløyd mark. Tross dette har vi fått på plass et bredt og godt TV-tilbud på Altibox Chill, og opplever stor interesse fra rettighetseiere knyttet til tjenesten, forklarer Leif Aarthun Ims.

− Det viktigste for oss har vært å få på plass et standardisert krypteringssystem og betalingsløsning i bunnen som ivaretar rettighetseiernes interesser. Vi er fortsatt i dialog med flere kanalleverandører knyttet til distribusjon gjennom vår Chill-tjeneste, og er overbevist om at kanaltilbudet vil utvides i tiden framover, legger han til.

Disse kanalene vil være tilgjengelige fra mandag 12. desember

TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Film, TV 2 Nyheter, TV 2 Bliss, TV Norge, FEM, MAX, Cartoon Network, Boomerang, TNT7, TV 4, SVT 1, SVT 2, BBC World News, BBC Lifestyle, BBC Knowledge, BBC Entertainment, BBC Lifestyle, BBC HD, National Geographic, VGTV, Eurosport og Eurosport 2.

Fakta

  • Produktet er delt inn i tre. Chill inneholder lokal-tv-kanaler og filmtrailere, og er gratis for alle.
  • Chill In forutsetter at du abonnerer på TV-basispakken hos Altibox, og gir deg tjenesten innenfor rekkevidden av ditt hjems trådløse nettverk.
  • Chill Out forutsetter også at du abonnerer på TV-basispakken hos Altibox, men vil gi deg tilgang til tjenesten også utenfor hjemmet.
  • Merk at kanalutvalget vil være mindre utenfor hjemmet, og at tjenesten i sin helhet ikke vil fungere utenfor Norge.
  • For å bruke Chill logger du deg inn på http://chill.altibox.no.

Legg igjen en kommentar