Juletablet-en kommer i februar

Acer kommer i februar med sin nye tablet. Den er skal være bra til spill, e-bøker, filmer, musikk, bilder, sosiale nettverk og mye mer.

Den er også en glimrende hub med aktiviteter for personer i alle aldre.

Fra februar 2012 vil ICONIA TAB A200 med Android 4.0 (med kodenavnet Ice Cream Sandwich eller ICS) være tilgjengelig på verdensbasis.

En gratis ICS-oppgradering av nåværende ICONIA TAB A200 vil også gjøres tilgjengelig på dette tidspunktet.

Skreddersydd for multimedia

ICONIA TAB A200 glinser fra alle vinkler, og leveres i titangrått eller metallisk rødt. På baksiden er den myk å kjenne på og har et iøynefallende mønster.

Tavlen er skreddersydd for multimedia, utstyrt med maskinvare og apper som gir deg massevis av moro.

Flerberøringsskjermen på 10,1» gir fantastiske visuelle effekter, og NVIDIA Tegra 2 Dual Core 1 GHz-prosessoren og -gyrometret gjør at selv de mest spennende spill kjører problemfritt.

Enkel tilgang til nyttige app-er

Grensesnittet Acer Ring forbedrer fleroppgavekjøring på ICONIA TAB A200 ved å gi deg enkel tilgang til app-er fra en hvilken som helst skjerm.

Tableten er også utstyrt med Screenshot, som lar deg ta skjermbilder av webbilder, artikler, Google Maps og til og med et smilende ansikt fra videosamtaler.

Screenshot gjør tavlen maksimalt anvendelig, ved at det kan brukes i en hvilken som helst app, på et hvilket som helst skjermbilde.

Kjekk for folk på farten

Tavlen er spesielt utformet til å kunne brukes mens du er på farten, den er utstyrt med HDMI-utgang og en USB-port i full størrelse slik at du kan koble til annet utstyr, i tillegg til et MicroSD-spor for overføring av data. Et 2 MP webkamera gjør at du kan chatte med venner og familie ansikt til ansikt, uansett hvor du er.

Kommer i februar

Uansett om du er på farten eller hjemme, er det enkelt å dele multimedia. Du kan lese e-bøker eller se en video akkurat når det passer deg.

ICONIA TAB A200 forbedrer sosiale nettverksfunksjoner ved hjelp av den inkluderte Acer SocialJogger, som konsoliderer Facebook, Twitter og mer.

ICONIA TAB 200 vil være tilgjengelig i februar.

Den veiledende prisen starter på 375 euro.

 

Legg igjen en kommentar