Sparebank 1 fikk IT-avtale med Basefarm

Basefarm har inngått avtale med Sparebank 1 Gruppen om drift av IT-infrastruktur. Avtalen har en verdi på mellom 25 og 40 millioner kroner.

På bildet: Ansvarlig bank og finans Arne Petter Omholt (til vesntre) og administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm har signert driftsavtale med konserndirektør IT Eivind Gjemdal og prosjektleder Nora Midtsund i SpareBank 1.

-Vi jobber målbevisst mot bank- og finanssektoren, og ser på avtalen med Sparebank 1 som en tillitserklæring og et klart tegn på at vi har lykkes med vår strategi, sier administrerende direktør Bjart Kvarme i Basefarm.

I anbudsprosessen har Sparebank 1 hentet inn tilbud fra flere leverandører, og gjort en grundig evaluering av infrastruktur og kompetanse hos disse.

Krav til tilgjengelighet

-Basefarm kom best ut av denne gjennomgangen, og tilfredsstiller dessuten våre høye krav til tilgjengelighet og oppetid, sier Bent Kristiansen, teknologidirektør i Sparebank 1 Gruppen.

Han sier at Basefarm har dokumentert svært god kvalitet på infrastruktur, har rett kompetanse og kan tilby et bredt spekter av tjenester, noe som gjør at samarbeidet også kan utvikles i årene som kommer med nye produkter og tjenester, noe Kvarme også ser frem til.

Glad for tilliten

-Vi er glade for tilliten vi nå har fått, og gleder oss til å begynne å jobbe med Sparebank 1, som vi ser på som en svært spennende kunde, sier han.

For Basefarm føyer avtalen med Sparebank 1 seg inn i en rekke IT-driftsavtaler selskapet har med større aktører innen bank og finans, som SG Finans, Bank Norwegian og Länsförsäkringar.

Legg igjen en kommentar