Ny sjef i Software Innovation

Software Innovation Danmark starter det nye året med ny Country Manager i sjefsstolen. Torben Winther Kristensen (til høyre) kommer fra en lederrolle i Microsoft Danmark.

På bildet: Halvor Walla og Torben Winther Kristensen.

Software Innovation Danmark har det siste året befestet sin posisjon som leverandør av sak- og dokumenthåndteringsløsninger i det danske markedet.

I tillegg til å ha vunnet en rekke store og viktige kundekontrakter i offentlig og privat sektor og ha kommet med på Gartners prestisjefylte ”Magic Quadrant for Enterprise Content Management”, har selskapet i år mottatt prisene ”Årets Software Partner” av Microsoft Danmark og den globale ”Microsoft Government Partner of the Year”.

Winther Kristensen overtar med andre ord lederrollen i en svært spennende periode, og skal sørge for at selskapet når sine mål for 2012.

Har planer på gang

– Software Innovation har store ambisjoner for salg av våre standard software-løsninger i det danske markedet. Utviklingen i siste del av 2011 har vært svært positiv med gode leveranser og nye kontrakter med blant annet Konkurranse- og Forbrukerstyrelsen, Søfartsstyrelsen og ministeriet for Forskning, Innovasjon og Videre Utdanning. Torben Winther Kristensen vil med sin erfaring fra Microsoft og den offentlige sektor tilføre selskapet viktige egenskaper, kunnskap og nettverk som blir svært viktig for selskapets videre satsning i Danmark, sier Halvor Walla, direktør for Software Innovation Products og avtroppende direktør Software Innovation Danmark.

– Vi gleder oss stort over å ha fått Torben med på laget, sier han.

Har jobbet i bransjen

Torben Winther Kristensen har bakgrunn fra ledende stillinger i Microsoft og den offentlige sektor.

Han har erfaring innenfor både salg og prosjektledelse, blant annet som salgssjef for Public Sector Enterprise i Microsoft Danmark.

– Jeg ser frem til å bli en del av Software Innovation, som er et svært spennende selskap. Med en overbevisende produktportefølje har Software Innovation et stort potensiale som fremtidig markedsleder innenfor saks- og dokumenthåndtering innen både private og offentlige virksomheter, sier den påtroppende Country Manageren.

Legg igjen en kommentar