Ta med ekstra strøm til mobilen i lomma

Mange opplevde nok å gå tom for strøm på langdrøye familieselskaper nå i romjulen. Med Duracell sin bærbare USB-lader kunne du unngått det hele.

I romjulen ble undertegnede, som så mange andre ektemenn, dratt med på et handlesenter for å sjekke salget og bruke opp ledig tid mellom selskapelighetene.

På manne-butikken Clas Ohlson fant jeg en liten juvel, nemlig en bærbar USB-lader fra Duracell.

Duracell sin bærbare USB-lader lar deg enkelt lade opp alle mulige USB-drevne enheter.

Det følger med Mini og MicroUSB-kabel, men du kan også koble til hvilken som annen USB kabel, for eksempel til iPhone eller nettbrett.

Den bærbare USB-laderen kan lades opp igjen og igjen ved å koble den til en USB-port på en datamaskin eller batterieliminator (som du også får kjøpt i mange varianter på Clas Ohlson forøvrig).

Når lyset går fra rødt til grønt, er den fulladet og klar til bruk. Det er en bryter på siden som du slår på og av slik at du ikke bruker opp batteriet når det ligger ubrukt i lomma.

Batteriet er et 1150mAh Li-ion batteri, som fint klarer å lade opp en vanlig telefon, eller gi de ekstra 2-3 timene bruk du trenger på et nettbrett eller lignende.

Denne bærbare USB-laderen kostet kroner 199,-. Med tanke på den gode batterikraften du får mener vi dette er et røverkjøp.

Legg igjen en kommentar