Nokias Windows-mobiler kommer 1. februar

Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 er Nokias første smarttelefoner basert på Windows Phone, og de vil være å finne i norske butikkhyller fra 1. februar.

Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 vil være tilgjengelig i de fleste kanaler, inkludert operatører som Telenor, NetCom og Tele2.

Nokia Lumia 800 byr på stilren design, fotoegenskaper og en helt ny brukeropplevelse gjennom blant annet nettsurfing med Internet Explorer 9, enkel ett-klikks tilgang til sosiale nettverkstjenester og integrerte konversasjonstråder.

Nokia Lumia 710 byr på alle de viktigste funksjonene en smarttelefon bør ha, og den kan tilpasses etter personlig smak med utskiftbare deksler og tusenvis av applikasjoner.

Har tro på Nokia/Windows

– Windows Phone er vår primære smarttelefonplattform fremover, og Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 representerer på den måten starten på en ny og spennende reise for oss. Vi har klokketro på at kombinasjonen mellom Microsoft og Nokia vil fortsette å gi smarttelefoner fremover som er meget konkurransedyktige og som vil sette sitt klare preg på markedet, sier Bjørn Egil Brekke, produktsjef i Nokia Norge.

– Herlig at de nye Nokia-telefonene nå kommer til Norge. Med Nokias ry for bunnsolide telefoner og med den store entusiasmen vi ser for Windows Phone, gleder vi oss til mange nye fornøyde brukere, sier Fredrik Gørrissen, Direktør Telecom og Mobil i Microsoft Norge.

Sosiale medier

Både Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 er basert på Windows Phone 7.5 Mango, en plattform som setter mennesket i sentrum gjennom blant annet sin tette integrasjon av sosiale medier. Smarttelefonene er også lastet med nye Nokia-programmer som Nokia Kjør og Mix Radio.

Med Nokia Kjør får du en fullverdig navigasjonsenhet, med gratis navigasjon sving for sving i et eget grensesnitt tilpasset bilnavigasjon. Mix Radio er en gratis applikasjon for mobil musikkstreaming som leverer hundrevis av kanaler med musikk med lokal relevans.

Brukerne får også muligheten til å lage personlige kanaler ut fra en katalog bestående av millioner av spor fra hele verden.

Legg igjen en kommentar