Hevder dette er verdens tynneste smarttelefon

Huaweis nye smarttelefon Ascend P1 S er knapt syv millimeter tynn – 
med 4,3 tommer skjerm og 1,5 GHz-prosessor med doble kjerner.

Ascend P1 S lanseres denne uken på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas.

Huawei Ascend P1 S er bare 6,68 mm tykk og har en 4,3 tommer stor Super AMOLED berøringsskjerm med oppløsning på 960×540 som beskyttes med ekstra ripesikkert Gorilla-glass fra Corning.

Har Ice Cream Sandwich

En 1,5 GHz Cortext-A9-prossessor gjør også Ascend P1 S til både den mest kompakte og den raskeste mobilen i sin klasse, perfekt for videoopplastning og avanserte spillopplevelser.

Operativsystemet er nye Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Nytt flaggskip

– Ascend P1 S blir det nye flaggskipet blant Huaweis smarttelefoner og er den første i en ny generasjon ekstremt slanke mobiler som ikke lar utseende gå på bekostning av prestasjon eller funksjonalitet. Telefonen er også et godt eksempel på hvordan Huawei satser på innovasjon for å tilby den siste smarttelefonteknologien både innen maskinvare og programvare, sier Tor Slørdal, salgssjef i Huawei Norge.

Ulike personligheter

I samme produktfamilie lanserer Huawei også Ascend P1, en smarttelefon med samme avanserte funksjonalitet, men med 7,69 mm tykkelse.

Begge modellene har samme 
elegante slanke design. For å passe til ulike personligheter og stiler finnes de i to farger: Metallic Black og Ceramic White.

8 megapiksel kamera

Ascend P1/P1 S har et batteri med 1800mAh/1670mAh og to innebygde kameraer: BSI-kamera på baksiden med 8 megapiksler, samt HD-kamera på fremsiden med 1,3 megapiksler.

Begge kameraene har LED-blitzlys og HDR-optimalisering.

Mulighet for videoinnspilling i full HD (1080p) gjør at den store skjermen kommer til sin rett. Rask oppkobling kan gjøres via 3G, WiFi eller Bluetooth, og den innebygde programvaren for sosiale medier gjør det også enkelt å dele bilder via Twitter og Facebook.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com