HP-sjefen flyr til SAS

Eivind Roald tiltrer i april stillingen som konserndirektør for salg og marked globalt i Scandinavian Airlines (SAS) etter nærmere åtte år som sjef for HP Norge.

Han fortsetter som HP Norge sjef frem til april.

Siden Eivind Roalds tiltredelse som administrerende direktør i 2005 har omsetningen økt med over 20 prosent, og selskapet har blitt Norges ledende leverandør av teknologi til offentlig og privat sektor.

Fantastisk endringsreise

− Da jeg tiltrådte som leder i 2005 satte vi oss noen ambisiøse mål. Jeg opplever nå at vi har nådd disse og derfor er det naturlig å søke nye utfordringer. HP Norge har vært igjennom en fantastisk endringsreise og jeg forlater en meget kompetent og dyktig organisasjon, både lokalt og globalt, som jeg er trygg på vil fortsette utviklingen av selskapet, sier Eivind Roald.

Roser Roald

I følge VP and Managing Director for HP Nord-Europa, Hans Daniels, har Eivind Roald utmerket seg som en visjonær og kreativ leder og bidratt til å posisjonere selskapet som det ledende IT selskapet i Norge.

− Det er naturligvis leit å miste en så dyktig leder som Eivind Roald, men vi har forståelse for at han velger å takke ja til den spennende utfordringen han nå har fått. Vi er meget godt fornøyd med den jobben Eivind Roald har utført og ønsker han lykke til i ny jobb, sier Daniels.

Jakten er allerede i gang

HP starter nå jakten på selskapets nye toppsjef i Norge.

− Vi er i gang med å finne ny administrerende direktør og vil bruke den tiden det tar for å finne den riktige kandidaten til å utvikle HP Norge videre, avslutter Daniels.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com