Fikk Operaen i tale

Sandefjordselskapet Telering Bedrift ITALE har vunnet en avtale med Den Norske Opera & Ballett.

Daglig leder Rune Haraldsen i Telering Bedrift ITALE ser avtalen med Den Norske Opera & Ballett som en prestisjekontrakt. Den er vunnet i hard konkurranse med andre leverandører. Sandefjordselskapet har vunnet flere betydelige kontrakter de siste månedene.

Telering skal de neste månedene portere i underkant av 300 mobilabonnementer fra Network Norway til NetCom, samt skrive ut nye abonnementer. Telering skal i tillegg levere mobiltelefoner til de ansatte, og har i den forbindelse gjort Telering Xpress i Østbanehallen til servicepunkt for de ansatte ved Operaen.

Kontrakten har en verdi på rundt fire millioner kroner. Operaen har valgt en komplett løsning med NetCom Trådløs Bedrift som skal integreres i en kundesenterløsning fra Intelecom. I løpet av februar skal den nye løsningen være implementert.

– Den Norske Opera & Ballett er en kontrakt som gir gjenklang i markedet som referansekunde. I anbudsprosesser er det avgjørende at vi som leverandør kan vise til tildligere leveranser, og hver nye kontrakt med virksomheter av en viss størrelse er med på å forsterke vår posisjon når vi konkurrerer om slike oppdrag, sier Haraldsen.

Han sier videre at Telering som landsdekkende kjede kan være avgjørende i forhandlinger.

Telering Bedrift som kjede fikk i tredje kvartal avtaler for rundt 60 millioner kroner. Telering Bedrift opptrer som telekområdgiver og leverandør av mobiltelefoner, og samarbeider med både Telenor og NetCom.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com