Rimi starter med mobilhandling på T-banen

Rimi tar enda et skritt for å gjøre handleturen din raskere. Nå kan du starte handleturen med mobiltelefonen din mens du venter på T-banen hjem.

Rimi har etablert virtuelle butikker på Jernbanetorget, Nationaltheatret og Tøyen i Oslo. Rimi setter opp butikkene i forbindelse med at de forrige uke lanserte egen handle-app med skanner. Det knappet døgnet de virtuelle butikkene har vært i drift, er allerede 3500 varer skannet inn i reisendes handlelister.

Deler  av perrongene er dekket av ”butikkhyller” med bilder av dagligvarer.

Skann kodene under varene du trenger, og de legges til i handlelisten din i app-en. Kanskje du lurer på noe nytt man kan lage med kylling? Skann varen og få kyllingoppskrifter tilbake.

Nærmere 130 000 har nå Rimi Pluss-app-en. Bare den siste uken har over 7000 skaffet seg den.

Fremtidens handel?

Rimi Pluss-app-en er helt ny etter norske forhold, og den er bygget nettopp for norske forhold. Nordmenn er selvsagt ikke som andre europeere: Vi handler 3,7 ganger i uken her til lands, langt oftere enn ellers i Europa.

En av tre mener de bruker for lang tid på å handle, viser en undersøkelse Rimi har gjort.

Lignende virtuelle dagligvarebutikker finnes på stasjoner i Seoul i Sør-Korea. Her er det blitt en suksess. Dersom butikkene blir godt mottatt i Norge, så vurderer Rimi å etablere virtuelle butikker i større skala.

Ventetid blir handletid

– Rimi ønsker å gjøre handelen for kunden så rask og rimelig som mulig. Forbrukerne krever mer effektivitet hele tiden ettersom alt blir mer og mer tilgjengelig. Vi har nå gitt dem verktøyet til nettopp det. Vi tilpasser oss dagens travle forbrukere og prøver å gjøre hverdagen litt enklere for dem, sier Henning Eriksen, markedssjef i Rimi.

Populær handle-app

Mange kjenner til Rimi Pluss fra før: Nærmere 130 000 har lastet ned app-en gratis enten i App Store eller på Android Market.

Det er den tredje mest brukte norskutviklede app-en innen kategorien ”livsstil” i App Store, og det er den suverent mest populære handle-app-en.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com