Gir deg bedre e-postsikkerhet

Norman Email Protection 5., som er en kraftig e-postsikkerhetsløsning har fått mange nye sikkerhetsfunksjoner og ytelsesforbedringer.

Norman Email Protection (NEP) er en sikkerhetsløsning for e-postsystemer som ikke bare er utviklet for å beskytte nettverkene mot ondsinnet kode, spam, virus og phising-forsøk, men som også har effektive verktøy for å legitimere meldinger og vedlegg i nettverket.

Norman Email Protection er en komplett løsning for innkommende og utgående trafikk som gir bedriften kontroll over hva slags innhold som tillates i nettverket og hvordan det håndteres.

Løsningen integreres sømløst med Microsoft Exchange, Lotus Domino og alle andre SMTP-baserte servere.

Bedre reaksjonstid
Forbedringene i NEP inkluderer bedre reaksjonstid overfor spam og antivirus, støtte for 64-bits operativsystemer og støtte for inkrementelle Norman antivirusdefinisjoner, som reduserer kravet til båndbredde for daglige nedlastinger til programmet med over 75 prosent. 

NEP gir brukeren god kontroll over e-postmeldinger i karantene fra Outlook med tilleggsmodulen Direct Quarantine.

God kontroll

Direct Quarantine er Norman Email Protections tillegg til Microsoft Outlook og som er utviklet for å lette IT-administratorens daglige håndtering av karantenefiler, samtidig som det gir mer hastighet, er mer bekvemmelig og gir god kontroll for sluttbrukeren.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com