Gir deg tre ganger raskere trådløst internett

Her er en ny ruter fra Buffalo Technology, som ved hjelp av den nyeste standarden for trådløse nettverk, 802.11ac, kan gi trådløse nettverkshastigheter på opptil 1300 Mbit/s.

Dette er omtrent tre ganger raskere enn den maksimale hastigheten man kan oppnå med dagens standard, 802.11n. Med den nye nettverksprotokollen sendes data i 5 GHz-området, noe som gjør at man får færre forstyrrelser fra andre radiosignaler.

Buffalo Technology viste under CES frem sin kommende trådløse ruter AirStation WZR-1750H.

AirStation WZR-1750H har også en 802.11n-sender som opererer i 2,4 GHz-området, og sammen med 802.11ac-teknologien gjør det ruteren bakoverkompatibel med 802.11a, -b, -g og -n og gir den et usedvanlig stort dekningsområde.

Må ha raskere hastigheter

Den stadig større utbredelsen av mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett kombinert med en eksplosjon av digitalt innhold gjør behovet for pålitelige trådløse nettverk med høy ytelse større enn noen gang.

AirStation WZR-1750H gir et stabilt og sterkt signal uansett om du synkroniserer to mobile enheter eller streamer HD-filmer, og med de høye nettverkshastighetene i det lite brukte 5 GHz-området slipper du både plagsomme Ethernet-kabler, flaskehalser i det trådløse nettverket og forstyrrende radiosignaler. Ved hjelp av høy hastighet og en tilkobling uten forstyrrelser flytter 802.11ac-standarden dermed grensene for både hastighet, rekkevidde og pålitelighet.

Har fem Ethernet-porter

– Buffalo har alltid vært i forkant innen trådløs teknologi, og det beviste vi da vi var de første som lanserte produkter for 802.11g og 802.11n, sier Hajime Nakai, som er administrerende direktør i Buffalo Technology USA.

Den nye ruteren har fem Ethernet-porter, og ved å kombinere overføringshastigheter på 1300 Mbps i 5 GHz-området (med den nye 802.11ac-standarden) og 450 Mbps i 2,4 GHz-området (med dagens 802.11n-standard), som gir en total trådløs dataoverføringshastighet på 1750 Mbit/s, leverer Buffalo en fremtidssikret trådløs infrastruktur for den digitale tidsalderen.

Sammen med AirStation WZR-1750H planlegger Buffalo også å lansere et trådløst aksesspunkt med 802.11ac-teknologi, WLI-TX4-1300H. Dette har fire Ethernet-porter, og kommer til å gjøre det mulig for Ethernet-enheter som PC-er, mediespillere, spillkonsoller og TV-er å koble seg til et 802.11ac-nettverk.

Fakta

  • Ruteren og det trådløse aksesspunktet kommer til å bli tilgjengelig for salg i Norge til høsten.
  • Veiledende utsalgspris er ennå ikke fastsatt.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com