DAGENS APP: Gjør forretningssamarbeid enklere

Projectplace, som jobber med nettbasert prosjektsamarbeid, har kommet med sin nye mobile applikasjon, Projectplace Documents. Denne er nå også for Android-brukere.

Applikasjonen gjør funksjonene og brukeropplevelsen fra selskapets populære samarbeidsverktøy tilgjengelig på de mest brukte mobile enhetene.

Projectplace Documents inneholder en rekke funksjoner som gjør det enklere for prosjektmedlemmer å jobbe med viktige prosjektdokumenter når de ikke er på kontoret. Alt du trenger, er en iPhone, iPad eller en Android-enhet.

Første Android-app

Den nye generasjonen mobile applikasjoner er et tegn på Projectplaces nye produktstrategi der mobile plattformer spiller en viktig rolle.

Den store satsingen på mobile plattformer henger sammen med økt bruk av smarttelefoner og andre mobile enheter, som for eksempel iPad, blant Projectplaces brukere (henholdsvis 70 og 10 prosent).

Med den nye applikasjonen har Projectplace for første gang laget en mobil applikasjon som er tilgjengelig for Android-brukere.

Vil ha ALT på mobilen

– Vi har sett at kundene våre ønsker å ha tilgang til de mest populære Projectplace-funksjonene via mobile applikasjoner, sier Arild Falck, Norgessjef i Projectplace, og utdyper:

– Mange bedrifter konsentrerer seg om å utvikle programvare og nettbaserte verktøy og ser på mobile applikasjoner som en bonus. Vi i Projectplace har valgt en samlet strategi der utviklingen av applikasjoner for nett og mobile enheter går hånd i hånd.

Ny generasjon applikasjoner

Projectplace Documents markerer begynnelsen på den nye generasjonen mobile applikasjoner. Den er først og fremst rettet mot dokumentstyring, som er en av våre mest populære funksjoner.

Med applikasjonen kan du

  • Lese og kommentere prosjektdokumenter
  • Se hvilke dokumenter de andre jobber med
  • Lagre dokumenter på mobile enheter for å lese dem offline
  • Enkelt finne de dokumentene de sist jobbet med

– Vi har allerede planer om å utvide applikasjonen med en rekke nye funksjoner. I fremtiden vil nye Projectplace-funksjoner bli lansert parallelt for det nettbaserte verktøyet og den mobile applikasjonen, avslutter Arild Falck.

Her kan du laste ned

Projectplace Documents kan lastes ned til iPhone og iPad på iTunes.

Brukere av Android-enheter finner applikasjonen på Android Market.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com