Atea fikk nordisk opplæringsavtale med IF

Atea har sammen med sin opplæringspartner New Learning, signert en opplæringsavtale med IF. Dette omfatter utvikling og leveranse av e-læringsmoduler for Microsoft Office 2010 og Windows 7 på fem språk.

Leveransen består av interaktive læremoduler som de ansatte raskt og enkelt kan benytte i hverdagen.

Opplæringen kan gjennomføres som et sammenhengende kurs fra A til Å, og kurset er tilrettelagt slik at brukerne kan benytte løsningen som et supportverktøy.

God læreeffekt

– For IF har det vært svært viktig at de ansatte får tilgang til opplæring når vi nå oppgraderer våre systemer. Vi har benyttet New Learnings e-læringsløsninger tidligere og er meget fornøyd med læreeffekten den har hatt på våre ansatte, sier kompetansekonsulent Kent Inge Skevik i IF.

Tar i bruk Microsoft-løsninger

– For Atea er det viktig at våre kunder på en best mulig måte kan ta i bruk de løsninger vi leverer på en effektiv og enkel måte. Opplæringen fra New Learning vil bidra til at IF har de beste forutsetninger til å ta i bruk Microsoft-løsningene vi har levert, sier administrerende direktør Steinar Sønsteby (bildet) i Atea.

Første gang

– Dette er første gang vi gjør en leveranse på norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk, og dette gjør at vi nå ser muligheten til å ekspandere vår virksomhet utenfor Norges grenser, sier administrerende direktør Ståle Bolstad i New Learning.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com