Betal regningen med kjøleskapet

I løpet av 2012 vil betalingsløsninger integreres i stadig nye enheter. «Alt» kan bli en betalingsterminal, spår en av den internasjonale mobilbransjens opinionsdannere.

I en artikkel på den store amerikanske teknologibloggen GigaOm forteller PayPal om hva de ser som årets viktigste trender innen betalingsløsninger.

Scott Dunlap, VP of Emerging Opportunities i PayPal, er blant annet ansvarlig for teknologisk utvikling av betalingsløsninger og digitale varer og tjenester i PayPal. Han snakker i sin artikkel om flere teknologitrender i 2012:

  1. Brikkene er i ferd med å falle på plass for at ”t-handel” faktisk vil bli en realitet i 2012. Det vil etter hvert bli like enkelt å handle via TV som det er å skifte kanal.
  2. Mobil handel vil skyte fart. Med global smartphone-penetrasjon og stor innovasjon på app-siden endrer forbrukeradferden seg raskt.
  3. Integrering mellom online- og offlinebetaling. Blant annet ved økt bruk av virtuelle online-penger ved kjøp av virkelige varer.
  4. Nye betalingsenheter dukker opp. Ettersom den digtale lommeboken flytter ut i skyen, kan nesten alt som er online bli en betalingsenhet. Vi kan tenke oss kjøleskap eller biler. Det er kort vei fra å være koplet til nettet til å bli klart for nettbetaling.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com