Skal levere ny tjenesteplattform til Availo

IPnett forsterker sin nordiske posisjon. Selskapet har inngått en avtale som innebærer at de skal levere ny infrastruktur til Availo.

– Service provider-markedet er et viktig satsningsområde for IPnett, og Availo er en aktør med sterk nordisk tilstedeværelse og en aggressiv vekststrategi, sier administrerende direktør Jan Søgaard (bildet) i IPnett.

Availo ble opprettet som et heleid datterselskap i Phonera-konsernet i 2011, og er et resultat av en fusjon av en rekke selskaper, deriblant Ventelo Hosting, Fasthost, Nordhost, Netcamp og Phonera Networks.

Skapte samarbeid

– IPnett har utviklet en sterk nordisk organisasjon de siste årene, og gjennom samarbeidet med Availo leverer vi løsninger i flere land. Denne avtalen er viktig for oss fordi vi har lykkes med å skape et samarbeid hvor begge selskaper som nordiske aktører spiller hverandre gode, utdyper Søgaard.

Teknologi fra Juniper Networks

Den nye tjenesteplattformen er basert på teknologi fra Juniper Networks.

Løsningene gjør det mulig for Availo å tilby nye tjenester og øke konkurransekraften ytterligere.

Satsningen skal bidra til å forsterke Availos posisjon innen internett- og hostingtjenester på det nordiske markedet.

Viktig med erfaring med bransjerelaterte løsninger

– Vi har valgt IPnett fordi selskapet har lang erfaring med bransjerelaterte løsninger samtidig som de kan vise til markedets beste kompetanse og support på kjernenett og infrastruktur. Dette er starten på et viktig og langsiktig samarbeid, sier Per Brose, som er administrerende direktør i Availo Norge.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com