TEST: Kul Prada-telefon fra LG

LG og Prada har hatt et samarbeid siden 2007. Nå lanserer de tredje generasjon Prada-telefon. Har de endelig lykkes i å lage en god telefon?

Som vanlig er telefonen i typisk Prada-design. Svart og sølv. Fronten på telefonen består at en 4,3 tommers NOVA-skjerm (samme som vi så på LG Optimus Black) og fire berøringsknapper. Sidene er rammet inn av en blank metallramme og baksiden er i ruglete solid plast.

På toppen finner vi en av/på knapp og en kameraknapp. Denne kameraknappen starter front-kamera, ikke hovedkamera. Vi synes dette er et merkelig valg, men det er kanskje et tegn på at dette er telefonen for de selvopptatte!?

Frontkamera er forøvrig 1,3 megapiksler, mens hovedkamera er på 8 megapiksler.

Noe vi liker veldig godt, er den robuste luken som er foran Micro-USB porten.

Innmaten i telefonen er meget bra. Her finner du blant annet 1Ghz dual core prosessor, 2GB internminne, 4GB lagring og MicroSD port.

LG og Prada har gått langt i å «skinne» Android operativsystemet til å se ut som «Prada». Alle systemikoner og widgets er i minimalistist svart og hvitt. Noen synes kanskje dette er stilig, men vi synes det blir litt for mye av det gode.

Det blir heller ikke så veldig pent når du har lastet ned egne apps og du får en fullstendig stil-kræsj av ikoner og widgets.

Konklusjon
Dette er en kul telefon for den motebevisste businessbruker som ikke vil gå på kompromiss med ytelse. Vi liker veldig godt design og hardware, men føler at modifiseringen av grensesnittet bare er halvveis vellykket.

Pluss 🙂
– Skarp skjerm
– Veldig pent og solid design
– Rask telefon med dual core og mye internminne

Minus 🙁
– Litt vel minimalistist grensesnitt
– Kameraknapp starter front-kamera
– Lyset på knapperaden foran slukker for fort

Totalvurdering: [Rating:4/6]

Se også bildene fra lanseringsfesten til Prada.

3 kommentarer om “TEST: Kul Prada-telefon fra LG

  1. … og hva koster herligheten?

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com