Rekordomsetning for Data Respons

Datarespons-sjef Kenneth Ragnvaldsen har all grunn til å smile. Selskapet fortsatte veksten i siste kvartal. Dermed satte selskapet omsetningsrekord med klar margin.

– Solid markedsposisjon og en god utvikling i selskapets hovedsatsningsområder forklarer den sterke veksten, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons ASA.

Konsernets driftsinntekter for fjerde kvartal ble MNOK 225,6, en vekst på 10 %. EBITDA ble MNOK 5,2 og driftsresultatet (EBITA) endte på 4,1. Ordreinngangen for perioden var MNOK 224.

Fornøyelig vekst

Konsernets driftsinntekter i 2011 ble MNOK 849,9, en vekst på 20 %. EBITDA ble MNOK 13,4 og driftsresultatet (EBITA) endte på 8,1.

Ordreinngangen endte på MNOK 883. Konsernets ordrereserve ved utgangen av 2011 var MNOK 639, en vekst på 6 %.

Rekordomsetning
Virksomheten i Norge fortsatte den sterke utviklingen i fjerde kvartal og bidro sterkt ved siden av Sverige til ny rekordomsetning for konsernet. En solid markedsposisjon, sterk kundeportefølje og en veltrimmet organisasjon, er hovedårsaker til det gode resultatet.

– Vår norske virksomhet setter standarden for hva vi forventer oss av selskapets internasjonale satsning. Spesielt har vi fokus på å få ut lønnsomhetspotensialet i det svenske markedet, som er anslått å være fem ganger så stort som det norske. Selskapet er på plass med investeringene i Sverige og går nå over i en mer «høstefase», sier Ragnvaldsen.

Asia som en del av verdikjeden
– Data Respons har lang erfaring med å tilby lokal kundenær utvikling og innovasjon i kombinasjon med et globalt partnernettverk. Spesielt gir vår etablering i Asia (Taiwan og Shanghai) mange spennende muligheter sammen med våre kunder. Vi er et brohode til Asia for våre kunder, hvor vår tilstedeværelse gir trygghet for kvalitet i produksjonen av løsninger, sier Ragnvaldsen.

Forventer økte resultater i 2012
– I løpet av 2011 har selskapet gjennomført en rekke tiltak både for å effektivisere og å styrke organisasjonen videre. Tettere samordning av leveranseoperasjonen i Norden, gradvis flytting av oppgaver til Asia og generell kostnadsreduksjon er viktige forbedringsprosesser som forventes å gi god resultatforbedring i 2012, sier Ragnvaldsen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com