Tele2-mann blir ny direktør i EasyPark

Onsdag begynner Christian Sæterhaug som ny direktør for EasyPark i Norge. Han har vært salgs– og markedsdirektør for Tele2 Norge.

EasyPark hevder at de er Nordens ledende leverenadør av mobile parkeringstjenester.

Før Sæterhaug kommer til EasyPark hadde Christian Sæterhaug stillingen som salgs – og markedsdirektør for Tele2 Norge.

Vant til å jobbe på nordisk nivå

Sæterhaug har bred erfaring fra salg og markedsføring gjennom flere kanaler, som direkte salg (inngående/utgående), detaljhandel og web.

Han er også vant til å jobbe på tvers av landegrensene i Norden gjennom sitt arbeid i Tele2-konsernet.

Stor tro på mobilbetaling

– Etter å ha sett smarttelefonutviklingen fra en teleoperatørs perspektiv, har jeg stor tro på mobilbetaling, og spesielt den type nyttige tjenester som EasyPark leverer. Jeg er imponert over dekningen EasyPark har fått i Norge, gjennom erfaring vet jeg at dette er et must for å tiltrekke kunder med en mobiltjeneste. Tjenesten er mer eller mindre tilgjengelig over hele Norge. Jeg ser virkelig fram mot å bli en del av EasyPark-teamet, som er så opptatt av å skape verdier for både parkeringsoperatører og bilister, sier Christian Sæterhaug.

Jobbet syv år i Tele2

– Christian har en unik erfaring gjennom sin imponerende karriere over syv år i Tele2, og har både holdningen og motivasjonen vi verdsetter. På bakgrunn av dette gleder vi oss over å få Christian med oss på laget, og føler oss sikre på at han vil bli et verdifullt tilskudd, både som direktør i Norge og som en del av vår ledergruppe, sier Johan Birgersson, direktør i EasyPark-gruppen.

Legg igjen en kommentar