TEST: Ny topp businessmobil fra Huawei

Huawei satser fortsatt på å være billige, men denne gangen har de virkelig satset på å gi deg mye for pengene. Mobizmag.no har som de første fått teste Huawei Honor.

For 1995 kroner får du en topp businesstelefon med spesifikasjoner på høyde med telefoner som koster tusenlappen mer.

Vi kan fort nevne 1.4Ghz prosessor, 8mpx kamera, 4 tommers 16:9 skjerm, 1900mAh batteri og 4GB lagring (pluss mulighet for minnekort).

Telefonen leveres med Android 2.3.5, men 4.0 er rett rundt hjørnet. Så nære faktisk at vi også har fått låne en prototype med dette på.

Huawei har laget et lekent og litt «asiatisk» preg på grensesnittet og det fungerer overraskende godt, mye bedre enn noe vi har sett fra kineserne før.

Huawei har også tilpasset låseskjermen slik at du kommer direkte til funksjonene kamera, telefon og sms.

God for business
Business brukere vil glede seg over «sikkerhetssenteret» der man kan blokkere uønskede innringere.

Heldigvis har ikke Huawei falt for fristelsen til å fjerne varsellyset slik mange andre gjør. Dermed kan du lett se om du har ny epost, SMS eller noe du skulle husket.

Endelig ser vi en toppmodell fra Huawei som kan brukes som trådløst aksesspunkt. Det har vi savnet fra de to foregående modellene.

Huawei har nok en gang valgt å ha TouchPal tastaturet som standard. Dette mangler dedikerte ÆØÅ knapper. Heldigvis kan du lett bytte tastatur tilbake til Android standard for eksempel, som har ÆØÅ.

Konklusjon
Huawei har gjort svært få feil med denne telefonen, og til den imponerende lave prisen kan de lett unnskyldes. Med tanke på verdi for pengene må det her bli full pott.

Pluss 🙂
– Mye for pengene
– Stor batterikapasitet
– Sikkerhetssenter

Minus 🙁
– Kronglete å skrive ÆØÅ
– Ingen dedikert kameraknapp
– Dårlige øreplugger

Vurdering: [Rating:6/6]

4 kommentarer om “TEST: Ny topp businessmobil fra Huawei

  1. U8800 har hatt aksesspunkt-funksjon lenge den da! Mulig det kom med en oppdatering jeg tok, men den har hatt det lenge før de kom med gingerbread (2.3) til den!

  2. Hei Roar.

    Den U8800 modellen vi hadde inne til test hadde ikke aksesspunkt-funksjonalitet. Mulig Huawei oppgraderte telefonene med dette etter at de kom ut i salg.

  3. 六星评价?这么高,我想买了。

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com