Her er SAP og Sybase sin nye mobilsjef

SAP satser stort på mobilitet og har nå ansatt Kurt Iben Kristiansen som ansvarlig for SAPs og Sybases mobilitetsløsninger.

– SAP avsluttet fjoråret med å levere de beste resultatene noensinne, noe det norske markedet bidro sterkt til. Vi gleder oss særlig over veksten innenfor nye innovasjoner som mobilitet og HANA. For å matche den økte etterspørselen etter mobilitetsløsninger, styrker vi staben i Norge ytterligere, sier Michael Ramm Østgaard i SAP Norge.

Får stort sortiment

Østgaard forteller at SAP Norge nå har ansatt Kurt Iben Kristiansen som Nordic Mobility Advisor.

Han skal ha faglig ansvar for SAPs og Sybases mobilitetsløsninger, deriblant Sybase Unwired Platform, Mobile Device Management (Afaria) og mobile applikasjoner.

Har med seg nye løsninger til Norge

– Mobilitet forenkler arbeidslivet. Sammen utvikler SAP og Sybase virkelig innovative løsninger som løpende gir kundene ny, oppdatert innsikt og forvandler måten de kommuniserer med sine omgivelser på. Jeg gleder meg til å kunne presentere disse mulighetene i det norske markedet, sier Kurt Iben Kristiansen.

Legg igjen en kommentar