Cisco internasjonalt økte 11 prosent

Ciscos internasjonale omsetning i andre kvartal av regnskapsåret 2012 endte på 11,5 milliarder dollar, opp 11 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

Resultat etter skatt (non-GAAP) ble 2,6 milliarder dollar, opp 23 prosent fra andre kvartal 2011.

Resultat etter skatt (GAAP) ble 2,2 milliarder dollar, opp 43 prosent fra andre kvartal 2011.

Les også: Vokser raskere i Norge enn Cisco internasjonalt

Operativt fokus

– Vi leverer solide resultater dette kvartalet, med rekord både i omsetning og resultat per aksje. Vi leverer dermed på vår treårsplan for å øke inntekten raskere enn omsetningen, og dette operative fokuset vil fortsette å gi positive resultater, sier John Chambers (bildet), CEO og styreformann i Cisco.

Innfridde målet

– Vi innfridde vårt mål om en kostnadsreduksjon på én milliard dollar allerede tidlig i kvartalet. Med kontinuerlig innovasjon gjør vi våre kunder i stand til å møte forretningskritiske behov. Våre omgivelser vil også i fortsettelsen se et fokusert og aggressivt Cisco, som hjelper våre kunder til å utvikle sine virksomheter gjennom intelligente nettverk, sier Chambers.

Legg igjen en kommentar