Skåler for IT-jobb med Vinmonopolet

Norsk Data Senter-sjef Morten Østberg opplever nå et kontraktsrush. Blant de større er avtaler med SSB, NUPI, Vinmonopolet og Trondheim kommune.

Avtalene har en samlet verdi på rundt 40 millioner kroner, og går over to år, med opsjoner for ytterligere to.

-Vi har gått inn i det nye året med høy aktivitet. Med disse avtalene, og flere i støpeskjeen, befester vi nå vår posisjon som en betydelig aktør for leveranser av IKT-utstyr og –tjenester, sier administrerende direktør Morten Østberg (bildet) i Norsk Data Senter.

Sterkere mot offentlig

Offentlig sektor står nå for rundt halvparten av Mosse-selskapets omsetning. Andelen er økende.

– Vi har et pris- og produktspekter som tydelig er attraktive for store offentlige kunder. Offentlige enheter setter også tydelig pris på våre rutiner for leveranser og oppfølging, service, netthandelsløsning og miljøkrav, sier Østberg.

Stor bredde

Avtalen med Statistisk sentralbyrå (SSB) omfatter utskiftning av bærbare og stasjonære datamaskiner inklusive tilleggsutstyr.

Avtalen omfatter utstyr til byråets rundt 1.000 ansatte i Oslo og Kongssvinger. Selskapet har også avtale om nye Citrix-lisenser.

-Vi vant ut fra kvalitet, pris og støtte, sier Østberg.

Hjelper utenrikspolitisk institutt

Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) har også inngått en konsulent- og rådgivningsavtale med NDS på drift og vedlikehold av VMWare. Avtalen er løpende.

-NUPI-avtalen står som et symbol på vår kompetansebredde, sier Østberg som forteller at selskapet leverer alt fra utstyr, programvare, tjenester og kurs.

– De nye avtalene spenner over hele registeret, sier han.

Gode relasjoner

NDS utvider også en tidligere avtale med Trondheim kommune med leveranse av smartboards, skjermer og projektorer til bruk i barne- og ungdomsskolen, inkludert service og kurs.

-Vi har et langvarig forhold med gode relasjoner til kommunen. Vi legger stor vekt på støtte inn mot sluttbrukerne, noe vi tror kommunen setter pris på, sier Østberg.

Skal levere mye til Polet

Rammeavtalen med Vinmonopolet omfatter leveranser av PC-er, servere, lagring, printere og annet tilleggsutstyr.

-NDS leverte det beste totaltilbudet ut fra pris, kvalitet, funksjonalitet, support, oppfølging og miljø, sier IT leder Reza Pirouzfar i Vinmonopolet.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com