Verdensstjerner hjelper LG og PRADA i Norge

LG og PRADA har hyret Edward Norton og modellen Daria Werbowy som frontfigurer for reklamekampanjen til LGs nyeste smarttelefon, PRADA Phone by LG 3.0.

Les vår test: Kul Prada-telefon fra LG

Dermed er det to verdenskjente ansikter pryder den nye kampanjen til designtelefonen PRADA Phone by LG 3.0, som nå er tilgjengelig for salg i Norge.

Det er den kjente motefotografen Davis Sims som står bak bildene.

Hardslående skuespiller

I reklamekampanjen ser man den amerikanske skuespilleren Edward Norton, som har hatt en fantastisk filmkarriere med blant annet hovedroller i filmer som Primal Fear, American History X, Kingdom Of Heaven og Fight Club.

Utover skuespillerkarrieren er han også forfatter og regissør – og har jobbet i kulissene på filmer som The Incredible Hulk.

Daria Werbowy er en av verdens best betalte modeller, så kampanjen til LG og PRADA har nok kostet mye.

Han er også en Academy Award-nominert skuespiller.

Se bildeserien: Kjendiser på LG Prada-lansering

Kjent modell

Ved hans side står den ukrainsk-canadiske modellen Daria Werbowy, en av verdens mest kjente modeller, som ofte arbeider for PRADA og flere store motehus.

Werbowy har rekord i å innlede og avslutte flest moteshow under en og samme sesong, og hun er en av verdens best betalte modeller.

Les også bildeserien: Modell-eliten på LG Prada-lansering

Får ros av Norton

– Det var en glede å samarbeide med PRADA og LG, som begge er globale merkevarer med rykte på seg for å være de mest innovative og respekterte innenfor sine fagområder, sier Edward Norton.

 

Legg igjen en kommentar