DAGENS APP: Bedre enn Apples Aviskiosk

Selvutnenvt som verdens største aviskiosk er Zinio er en app til både iOS og som lar deg kjøpe og laste ned magasiner som du kan ta med deg overalt, enten på telefon eller nettbrett.

Utvalget av magasiner som kan kjøpes gjennom applikasjonen er større enn det du finner i Aviskiosk.

Blant tittlene du finner her er The Economist, Macworld, T3 og Rolling Stone. Generelt sett vil du finne store tittler innenfor de fleste kategorier, både for kvinner og menn.

Ulikt fra iOS sin Aviskiosk vil alle magasinene du kjøper lagres direkte i appen, og ikke i en mappe. Du må også opprette en egen Zinio-konto, men betaler via Apple-IDen din. På den måten vil det registreres hvilke magasiner og utgaver du laster ned, slik at du kan laste de ned på nytt igjen dersom de skulle forsvinne.

For enhver person som omfavner den nye måten vi leser magasinene våre på er Zinio en nedlasting som fortjener en plass i App-samlingen. Den vil kanskje appelere mest til Android-brukere som ikke har en lignende app medfølgende i operativsystemet, slik som iOS har. Likevel er dette noe selv iPad-brukerne der burde ta en titt på.

Her kan du laste ned

iTunes

Android Marked

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com