SPILLFREDAG: Sving sverdet på Android og iOS

Spillet Backstab fra spillutvikleren Gameloft er noe av det mest omfattende vi har sett av arkade/action spill for mobiltelefoner og nettbrett.

Spillet følger i samme sjanger som Assassin’s Creed hvor du lever på kanten av loven i middelalderen der det er minst like viktig å kunne snike seg unna mostandere som å sloss for å klare å fullføre oppdragene du får underveis i spillet.

Grafikkmessig er dette absolutt på topp av hva vi har sett på Android og iOS plattformene. Spillet brer seg over 4 forskjellige byer med et utall oppdrag og en god bakgrunnshistorie.

Kontrollen over spilleren er bra, men vi føler at det fungerer best på litt større skjermer når det blir litt hett rundt ørene, så iPad og nettbrett over fem tommer er absolutt å foretrekke.

Spillet er litt dyrere enn de fleste andre mobilspill, her må du ut med 49 kroner. Likevel mener vi du her får mye moro for pengene. Spillet er mer omfattende enn PC og TV-konsoll spill var bare for få år siden, så her har du timesvis med kvalitets-underholdning.

Ulempen er at spillet også er lagt opp slik typiske PC og TV-konsoll spill er, der du ikke kan lagre når du vil, men må nå sjekkpunkter for å lagre. Det gjør at spillet ikke blir et spill du drar opp av lomma og spiller når du har 3-4 minutter til overs, men et spill du drar frem når du har en time eller to å kaste bort i sofaen.

Her kan du laste ned

Android Market
iTunes App Store

Legg igjen en kommentar