Colibria-sjefen fløy til sjefsstolen i Systek

Lars Myhrum (47) har startet som ny daglig leder i Systek. Han kommer fra sjefsjobben i Colibria, som ble kjøpt av britisk-amerikanske Metaswitch Networks i fjor.

Myhrum tar over etter Nils-Jørgen Felldal som var midlertidig innleid.

Lars Myhrum startet Colibria sammen med Oddleif Westby og Lars Kristian Roland i 2000 og utviklet selskapet som utviklingssjef og COO, og fra 2010 som CEO.

Venter stor utvikling innenfor mobilitet

– Systek har gjennom mange år bygd et solid fundament med høy kompetanse, gode prosesser og svært interessante kunder. Selskapet har levert tjenester siden 1980 og har spesiell kompetanse innen mobile og sikre løsninger. Vi ser starten av en spennende periode med stor utvikling innenfor mobilitet og konvergens og jeg gleder meg til å lede selskapet. Det er stort behov for tjenester og vi skal vokse til å bli en enda mer betydelig aktør, sier Myhrum.

– Vi skal utvikle tjenestene våre slik at vi gir ekstra verdi til kundene. Systeks suksess er bygd på at man overgår forventningene til kunden, sier han.

Har spennende bakgrunn

– Jeg er veldig godt fornøyd med at Lars starter som sjef i Systek, sier styreleder Ole Harbek.

– Med sin bakgrunn fra produktleverandøren Colibria med internasjonal suksess innen mobil og konvergens og Lars tidligere erfaring fra konsulentbransjen i nettopp Systek, har vi funnet den rette personen til å lede selskapet, sier Ole Harbek.

– Lars er dyktig til å kommunisere og har i tillegg en teknisk bakgrunn som gjør at vi mener han vil lykkes med rekruttering av nye medarbeidere som er den største utfordringen vi står overfor for å lykkes med vekststrategien, sier Harbek.

Fakta

  • Konsulentfirmaet Systek leverer tjenester til markedsledende selskaper innen media/telekom, bank/finans og industri/forsvar – tjenester innen systemutvikling og rådgivning for mobile og sikre anvendelser.
  • Systek har utviklet løsninger med tildels ekstreme krav til ytelse, skalerbarhet og sikkerhet, og selskapet har vært helt i forkant av utviklingen av mobile og sikre bank- og handelsløsninger.
  • Systek er heleid av de ansatte og hadde i 2011 en omsetning på 45,6 millioner kroner.
  • Selskapet forventer god vekst i inntektene i 2012 med stor etterspørsel og flere nye kunder.
  • Systek er medlem av Auki-nettverket.

Legg igjen en kommentar