Denne får fart på datamaskinen din

Med den nye versjonen av sikkerhetsløsningen Norton 360 blir PC-en din enda raskere gjennom blant annet ny passordsbeskyttelse og optimering med båndbreddestyring.

Norton kommer nå med den nye versjonen av den populære og prisbelønnede sikkerhetsløsningen Norton 360.

Dessuten for-annonseres en ny sikkerhetsløsning som beskytter datamaskiner, smarte mobiler og nettbrett – alt i én og samme løsning.

Kjekk med gjenoppretting

Norton 360, en av Nortons mest populære sikkerhetsløsninger, lanseres nå i versjon 6.

Norton 360 har gjort det bra i tester – blant annet i AV Comparatives test hvor Norton 360 fikk beste resultat for beskyttelse under virkelige forhold og gjenoppretting.

Dekker flere ulike enheter

Neste steg i utviklingen av Norton 360 er beskyttelse som dekker flere ulike typer enheter.

En undersøkelse fra Accenture viser at en gjennomsnittlig husholdning i dag har 14-20 digitale konsumentprodukter, men det er få som tenker på at man også må beskytte sine digitale enheter.

Kommer med Norton 360 Everywhere

Senere i år vil Norton derfor lansere Norton 360 Everywhere, en heldekkende beskyttelse som sikrer PC, Mac, samt mobiltelefoner og nettbrett mot trusler, datatap, tap av enhetene og tyveri.

Løsningen gjør det mulig for hver bruker å skreddersy sin løsning så den passer de behov man har og de enheter man benytter seg av.

Fakta

  • Norton Identity Safe – beskytter personopplysninger og finansiell informasjon fra nettkriminelle og holder brukerne borte fra falske og farlige webbsider. Et nytt grensesnitt, forenklett innlogging og mulighet for å lagre passord i skyen gir enkel tilgang fra hvilken som helst datamaskin, bare den har N360v6 installert.
  • Norton Management – Ny webbasert funksjon som lar brukerne håndtere sine Norton-produkter hvor som helst i verden. Brukerne kan fjernstyrt legge til produkter, håndtere sikkerhetsinnstillinger og oppdatere abonnement noe som gjør det enkelt å opprettholde et høyt sikkerhetsnivå uten at man fysisk trenger å væra ved sin enhet.
  • Båndbreddestyrning – Ny bredbåndsfunksjon der man selv kan styre når diverse nedlastinger skal gjøres i mobile nettverk, for å ha full kontroll over den båndbredde som benyttes og den relaterte kostnaden.
  • Forbedret back up – Raskere og enklere muligheter til sikkerhetskopiering og sporning av enkeltfiler .
  • Kompabilitet – Norton 360 støtter Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional/Tablet PC/Media Center med Service Pack 2 eller senere, Microsoft Windows Vista (32-bit og 64-bit), samt Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) i Starter-, Home Basic-, Home Premium-, Business-, og Ultimateversionen.

2 kommentarer om “Denne får fart på datamaskinen din

  1. Er det bare for meg det skurrer når man hører «denne får fart på datamaskinen» og så er det en omtale om et Norton-produkt…? 😉

  2. @Moskus: Dersom du leser saken så står det at PC-en blir raskere pga funksjonene til programmet. Dette hevder i hvert fall produsenten.

Legg igjen en kommentar