Nordmann inn i Europa-ledelsen til Huawei

Huawei har ansatt Kenneth Fredriksen som ny direktør i sitt regionale hovedkvarter for Norden og Sentral-Øst-Europa.

Han går inn i det regionale lederteamet hvor han vil ha ansvar for salg og forretningsutvikling.

Kenneth Fredriksen tar med seg 15 år med erfaring fra IKT-bransjen, hvor han har hatt ledende stillinger i blant annet Siemens, Nortel Networks og ZTE.

Har god erfaring

– Kenneth Fredriksen bringer med seg lang erfaring fra bransjen og vil styrke den europeiske toppledelsen i Huawei. Hans omfattende erfaring innen internasjonalt salg og ledelse er egenskaper vi verdsetter høyt, og vi er trygge på at han vil være en nøkkelressurs i vår ambisjon om å bli et ledende IKT-selskap på det europeiske og nordiske markedet, sier Jim Lu, President, Huawei CEE & Nordic Region.

Skal selge mot hele verdikjeden

– Huawei er i mine øyne det desidert mest spennende globale teknologiselskapet man kan jobbe i. Vi har en fantastisk produktportefølje som gjør det mulig for oss å profilere oss mot hele verdikjeden innenfor kommunikasjon, sier Kenneth Fredriksen, Vice President, Huawei CEE & Nordic Region.

Legg igjen en kommentar