Rekordmange mobilvikinger til Barcelona

Neste uke arrangeres verdens desidert største mobilkonferanse og messe i Barcelona. Innovasjon Norge i samarbeid med IKT-Norge arrangerer i år fellesstand med rekorddeltagelse.

Norske bedrifter og bransjefolk vil valfarte til Mobile World Congress.

– Med 16 bedrifter på fellestanden og rundt 10 selskaper med egen stand vil vi i år har mer enn 25 selskaper tilstede med egen profil, i tillegg regner vi med at rundt 1.000 bransjefolk fra Norge tar turen til Barcelona, sier direktør for næringsutvikling i IKT-Norge, Fredrik Syversen.

Les også: Listen over norske bedrifter som være på den norske fellesstanden

Storsatsing på årets messe, ønsket større stand
Innovasjon Norge har valgt å legge ekstra store ressurser i messen i år.

Dette vil gi en stand som virkelig vil bli lagt merke til.

– Vi har lagt store midler i å fremme norsk synlighet og å legge til rette for at norske virksomheter skal få de optimale mulighetene til å selge sine løsninger, sier stand manager i Innovasjon Norge, Desiree Vikse.

– Erfaringen viser at messen har vært en stor suksess for deltagerne, noe også årets rekorddeltagelse viser. Det er smekkfullt på årets messe sier hun.

Bedriftene satser maksimalt
Boost er et av selskapene som bruker store ressurser på Mobile World Congress.

– Dette er uten tvil årets viktigste messe for oss i Boost, sier aministrerende direktør Øystein Skiri i Boost Communcations.

– Det er her vi treffer våre eksisterende globale kunder, i tillegg er dette også en viktig arena for å møte nye kunder og å fornye gamle kontakter forteller han. Vi satser mye på Mobile World Congress, og årets messe er intet unntak, avslutter han.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com