EDB ErgoGroup med Digipost til kundene

EDB ErgoGroup har valgt Digipost som partner for elektronisk kommunikasjon. Lyse og Larvik Kommune er de første som sender Digipost via løsningene til EDB ErgoGroup.

Distribusjon av dokumenter og brev i Digipost vil dermed bli tilgjengelig i flere av selskapets løsninger, blant annet utgående fakturaer gjennom Agresso.

Digipost er også tilgjengelig som mobil app.

Ønsker nasjonal sikker postløsning

–  Posten har utviklet en unik og enkel løsning for elektronisk kommunikasjon. Digipost gjør det mulig å sende, motta, behandle og arkivere post på en enkel og intuitiv måte, sier direktør Torgeir Strypet i EDB ErgoGroup.

– Vi ønsker å tilby våre kunder fremtidsrettede distribusjonsløsninger og ser behovet for en nasjonal sikker postløsning som Digipost representerer, legger Strypet til.

Blir integrert

EDB ErgoGroup har nå tegnet avtale om å integrere Digipost i flere av sine løsninger, som ERP, sak/arkiv og faktura.

Kunder av EDB ErgoGroup vil dermed få tilbud om å enkelt kunne ta i bruk digital distribusjon til Digipost gjennom løsningene de benytter.

–  Programvare- og tjenesteleverandører er viktige partnere for å øke utbredelsen av Digipost. EDB ErgoGroup har Nordens største miljø for fakturahåndtering og meldingsdistribusjon, og vi er derfor svært glade for at EDB ErgoGroup har valgt å tilby Digipost til sine kunder, sier direktør i Digipost, Thomas Mathisen.

Lyse og Larvik Kommune er de første kundene som kommer til å sende til Digipost via løsningene til EDB ErgoGroup.

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com