DAGENS APP: Notater sømløst på alle enhetene

Evernote er en gratis app som bruker den stadig mer populære skyteknologien til å dele alt du skriver på alle enhetene dine.

Hvis du oppretter et nytt dokument på telefonen din vil det ligge på datamaskinen din når du kommer hjem.

Flere og flere av oss bruker flere enn én smartenhet hver dag. Kombinasjonen er ofte enten en datamaskin eller nettbrett, og en smarttelefon, og vi bruker dem til alt. Mange har en av hver, og bruker dem flittig.

Vi bruker dem blant annet i jobb -og skolesammenheng for å skrive foredrag og rapporter, eller til mer hverdagslige ting som å skrive huskelister, som en digital notatblokk for kreative idéer, blogging etc.

Vi bruker dem til utallige ting. Flere av oss har også vært i den situasjonen der vi har skrevet noe et sted, og glemt å ta det med dit vi trengte. Notatene til det viktige foredraget som man skulle legge over på nettbrettet før man dro hjemmefra, eller kakeoppskriften som ble gjenglemt på datamaskinen på jobb. Det er her Evernote brilljerer.

Kladder du ned noe i app-en på jobbmaskinen din kan du fortsette der du slapp på nettbrettet ditt som ligger hjemme. Det synkroniseres automatisk, slik at du skal slippe å passe på å legge noe over på minnepinner, eller sende det til deg selv på mail for å få det flere steder.

Det flotte med Evernote er også at det er tilgjengelig på alle de mest brukte plattformene, som Windows og Mac OS X for datamaskiner, og iOS, Android, Windows Phone og Blackberry på smarttelefon-siden. Som nevnt er den også gratis for alle disse plattformene, men man kan velge å oppgradere til en Premium-konto.

Det koster 45 dollar i året, og gir brukeren mer lagringsplass, ingen reklame, og tilgang til tidligere versjoner av dokumenter man har skrevet. Man kommer riktignok langt med gratisversjonen.

Her kan du laste ned

For mer informasjon og tilgang til nedlasting kan man besøke http://www.evernote.com/evernote/.

3 kommentarer om “DAGENS APP: Notater sømløst på alle enhetene

  1. Evernote er genialt. Men jeg ble litt lei interfacet på den, OneNote er enklere samtidig som det er mer avansert, mer brukervennlig. Men Evernotes syncing er bedre enn for OneNote.

  2. En annen kjekk funksjon med Premium-konto er tilgang til notater offline. Veldig greit å ha muligheten til å kunne redigere og jobbe på notater også der det ikke er tilgang til nett.

  3. Problemet med OneNote er at skal det være praktisk må du ha tilgang til en Exchange server som du kan synke det med.

    …også er det ikke kryss-plattform.

Legg igjen en kommentar