Game Over for Idar Vollviks LUDO Mobil

Mobilselskapet Chess har inngått avtale med Ludo Mobil om overtagelse av cirka 22 000 mobilkunder. Dermed er det Game Over for LUDO Mobil i Norge.

– Vi har fått på plass en avtale som er tilfredsstillende for begge parter. Det avgjørende er at Ludo-kundene er sikret nettilgang. Vi er også svært tilfredse med at Idar Vollvik personlig anbefaler Chess, noe vi ser på som en tillitserklæring, sier Chess-sjef Arve Andreassen.

Tar farvel med mobil i Norge
Ludo-sjef Idar Vollvik – som grunnla Chess – hevder han er fornøyd med løsningen for sine mobilkunder.

– Jeg kjenner Chess bedre enn de fleste, og er overbevist om at kundene mine kommer til å bli svært godt tatt vare på. Mange av Ludo-kundene har også vært kunder i Chess, og de vet at Chess er en solid og rimelig mobiloperatør, sier Vollvik. Selv tar han et endelig farvel til det norske mobilmarkedet.

– Nå spisser vi Ludo-konseptet ytterligere,  og det ser jeg frem til, fortsetter han.

Vollvik har prøvd seg i det Thailandske mobilmarkedet, og vil nok fortsette der med LUDO-konseptet sitt.

22.000 kunder
Ludo Mobil har om lag 22 000 kunder, og Chess har allerede satt i gang arbeidet med ekspressoverføring av kundemassen.

Endelig kontraktssum fastsettes etter omsetning per kunde, etter at kundene har vært aktive Chess-kunder i en gitt periode.

Overtagelsen forutsetter godkjenning i Konkurransetilsynet.

På bildet ser du Chess-sjef Arve Andreassen (t.v.) Ole Norstad og Idar Vollvik fra Ludo og markedsdirektør Jarle Alvær i Chess er fornøyd med avtalen som innebærer at 22.000 Ludo-kunder nå går over til Chess. Foto Maja Huse

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com