Slik blir den nye HTC One-serien

I forkant av Mobile World Congress i Barcelona avduket HTC søndag den nye HTC One-serien av smarttelefoner med nytt ikonisk design, bra kamera og knallgod lyd.

Telefonen kommer i butikkene allerede i april. Første mobiloperatør ut i Norge med HTC One er Telenor.

De beste øyeblikkene i livet fanges i et fotografi eller minnes med en sang, så det var viktig at HTC One-serien forsterket disse følelsesmessige opplevelsene med et fantastisk kamera og en suveren lydopplevelse. Vi er veldig fokusert på å skape et kamera og en lydopplevelse som kundene vil elske og bruke ofte, og vi tror at HTC One-serien gir deg dette på en måte som du aldri tidligere har sett i en mobiltelefon, sier administrerende direktør Peter Chou i HTC-konsernet.

Integrerer Android 4.0

HTC One-serien integrerer Android 4.0 (ICS) i HTC Sense 4 og tilbyr en ny versjon av den profilerte brukeropplevelsen i HTC ImageSense samt en ny kamera- og bildefunksjon som skiller HTC One fra alle andre telefoner.

HTC Sense 4 inkluderer også store forbedringer i lydkvaliteten og forenkler måten mennesker lytter til musikk i mobiltelefonen på.

Har veldig bra kamera

Med ImageSense utfordrer HTC One de tradisjonelle digitalkameraene med forbedringer i alle delene av kameraet, inkludert linsen, sensoren og programvaren i tillegg til å integrere en helt ny HTC ImageChip.

Disse forbedringene kombineres for å gi deg rask fotografering, bedre bildekvalitet i dårlige lysforhold og et intuitivt grensesnitt som gjør at du kan knipse bilder og spille inn video samtidig, takket være de doble bilde- og videoknappene.

Superrask fotografering

HTC One har drastisk redusert tiden det tar å fange de viktige øyeblikkene. Du kan ta et bilde på bare 0,7 sekunder, og med en ny 0,2-sekunders autofokus kan du fortsette å ta nesten et ubegrenset antall bilder ved å holde utløserknappen nede.

Flotte bilder i dårlige lysforhold

HTC One tilbyr en stor forbedring i bildekvaliteten, selv i dårlige lysforhold, i mørket eller med lys bakgrunnsbelysning. F/2,0-linsen på HTC One X og HTC One S gir deg den beste ytelsen i klassen og fanger 40 prosent mer lys enn f/2,4-linsene som finnes i mange andre telefoner.

HTC One inkluderer også HDR-funksjonen som gjør at du kan ta flotte bilder i forhold der lysstyrken varierer.

Dropbox integreres med HTC Sense

Med HTC One blir det enkelt å dele bilder og filmklipp. HTC har integrert Dropbox med HTC Sense 4 slik at HTC One-kunder får 25 GB gratis lagringsplass i to år.

Det er nok plass til å lagre mer enn 10 000 høykvalitetsbilder. Med Dropbox kan du også redigere, lagre og dele og andre filtyper.

Suveren lyd

I HTC One har vi integrert Beats By Dr. Dre Audio som gir deg en suveren og autentisk lydopplevelse, uansett om du hører på musikk, ser et Youtube-klipp eller spiller spill.

Med HTC One blir det også enklere å høre på musikk i mobiltelefonen med den innebygde HTC Sync Manager som automatisk installeres på datamaskinen når telefonen er tilkoblet. Dermed blir det enkelt å overføre sanger, artister og spillelister fra musikkbiblioteket.

Men selvfølgelig hører vi ikke lenger bare på musikk som ligger lagret i mobiltelefonen, vi bruker også streamingtjenester og nettradio. Med HTC One kan du tilpasse nye Music Hub med dine favorittjenester og musikkprogrammer, som for eksempel den nyeste Soundhound-teknologien, slik at du får all musikk på ett og samme sted.

Tre forskjellige modeller

HTC One X

HTC One X har en flott utformet polykarbonatkropp som har robust metall og i tillegg er superlett. Med en sømløs konstruksjon kombineres unik pianolakkfinish med en matt bakside. HTC One er lynrask med sin nye NVIDIA

Tegra 3 Mobile Processor for tydelig grafikk, raskere applikasjoner og lenger batterilevetid. Den har en 1,5 GHz Super 4-PLUS-1 Quad Core-prosessor med en integrert femte batterikjerne og en kraftig 12-Core NVIDIA GPU.

HTC One har også en enestående 4,7 tommers 720p HD-skjerm som er beskyttet med Corning Gorilla Glass. HTC One X vil også lanseres med en 1,5 GHz LTE Qualcomm Snapdragon S4-prosessor på 4G LTE-markedene.

HTC One S

HTC One S er for mennesker som vil ha en avansert smarttelefon i en mer kompakt størrelse. Den kombinerer en Qualcomm Snapdragon S4-prosessor med en Dual Core på op til 1,5 GHz og en 4,3 tommers skjerm som beskyttes med Corning Gorilla Glass.

HTC One S har metallkroppsdesign i en ny, tynn 7,9 mm versjon som er HTCs tynneste telefon hittil. HTC One S har to nye utførelser. Den første er en ultramatt svart Ceramic Metal-overflate – et resultat av MAO-prosessen (microarc oxidation) som i utgangspunktet ble utviklet for bruk i satellitter.

Den omvandler overflaten på aluminiumkroppen til en keramisk, supertett krystallisk struktur som er fire ganger hardere enn anodisert aluminium slik at HTC One S beholder det flotte utseendet over lengre tid.

Den andre utførelsen tar anodisering til et helt nytt nivå med en nypatentert prosess som skaper en overgang fra lyst til mørkt som ser flott og sofistikert ut.

HTC One V

Ved å utnytte den klassiske, prisbelønte designen fra HTC Legend, bringer HTC One V avansert design til en smarttelefon med et godt kamera og god lyd.

Den har en enkel, ikonisk aluminiumkropp som utstråler håndverk og kvalitet.

 

Legg igjen en kommentar