Han gir påskens raskeste «hjemmebredbånd»

Dataentuiaster og spillernerder får på The Gathering i påsken hele 200 gigabit per sekund å boltre seg med. Dermed setter Altibox verdensrekord.

Under påskens datatreff The Gathering i Vikingskipet på Hamar vil tusenvis av dataentusiaster spille spill med høy grafikk samtidig.

For å sikre at de får den netthastigheten de har behov for, velger Altibox å sette ny verdensrekord i dataoverføring.

The Gathering får nemlig hele 200 gigabit per sekund å boltre seg i.

Dobler kapasiteten

− For å sette dette i et perspektiv kan du veldig forenklet si at med  en kapasitet på 200 gigabit per sekund kan du laste ned 5000 sanger fra iTunes i sekundet, sier Per André Rykhus, produkt- og markedsdirektør i Altibox.

Under fjorårets The Gathering satte også Altibox verdensrekord, den gang med 100 gigabits per sekund.

Gir ungdommen fiberkost

− Det at vi fra et år til et annet er i stand til å doble denne hastigheten er et ettertrykkelig bevis på fiberteknologiens overlegenhet. Fiberens symmetriske og nær ubegrensede kapasitet var jo i sin tid hovedgrunnen til at vi valgte å satse for fullt på dette. Vi setter verdensrekorder år etter år, og dette lover godt for fremtiden, sier Rykhus.

Altibox får god hjelp av selskapene Huawei og Level3 til å levere denne tjenesten til The Gathering.

Verdens råeste ungdomsrom

− Fiberteknologien er en nødvendighet for alt fra nyttetjenester innen helse og velferd til underholdningstjenester som spill. I denne settingen er det spill som er hovedfokus, og vi ønsker å presentere drømmepakken for en spillentusiast, røper Rykhus.

Legg igjen en kommentar