Uklart hvor mange som må forlate Ventelo

Den nye Ventelo-sjefen, Anders Igel, gjør som han gjorde i TeliaSonera; Han kutter ned på staben. Hvor mange som må forlate Ventelo er ikke klart.

– Gjennom separasjon og rendyrking av telefoni og datakom vil Ventelo og Broadnet fremstå som slagkraftige selskaper mot sine kundegrupper. Vi øker lønnsomheten og sikrer fremtidige arbeidsplasser. Omstillingsprosessen vil dessverre medføre en omfattende nedbemanning, da det er helt nødvendig å tilpasse organisasjonen til den nye strategien, sier Anders Igel.

Tiltak for å støtte overtallige

Ventelo vil ha en tett dialog med hver enkelt som blir berørt av omstillingen, i nært samarbeid med de tillitsvalgte. Målsettingen er at alle berørte skal få avklart sin situasjon før påske.

– Alle nedbemanninger er smertefulle, spesielt for dem som rammes direkte. Det er derfor svært viktig for oss å støtte dem som mister jobben og å ha en god dialog med tillitsvalgte. Vi skal bistå med et program for å hjelpe hver enkelt ansatt til å få nytt arbeid. Samtidig vil omstillingen bidra til å trygge de gjenværende arbeidsplassene, sier Anders Igel.

Rask implementeringsprosess

Selskapet vil umiddelbart iverksette den nye organiseringen i Broadnet og Ventelo. De varslede produktforenklingene vil bli innført i samarbeid med kundene. Videre vil det bli investert betydelig i en ny IT-infrastruktur, som et ledd i å sikre en høy kundetilfredshet gjennom markedets beste kundeservice.

Selskapet har samtidig utnevnt de nye ledergruppene innenfor forretningsområdene Broadnet og Ventelo.

Legg igjen en kommentar