EDB ErgoGroup skifter bedriftsnavn lørdag kveld

EDB ErgoGroup er snart historie. Lørdag kveld feirer rundt 7000 ansatte, informasjonssjef Torgeir Kristiansen og konsernsjef Terje Mjøs det nye selskapsnavnet i Telenor Arena på Fornebu.

Planen var opprinnelig at det nye navnet skulle offentliggjøres mandag 19. mars.

Men rykter sier at det nye navnet vil bli offentliggjort på et stort arrangement allerede lørdag kveld.

– Jeg kan bekrefte at det er riktig. Vi skal ha en kjempestort arrangement på Fornebu der det nye navnet vil bli offentliggjort og det fusjonerte selskapet skal bli behørig feiret, sier informasjonssjef Torgeir Kristiansen til Mobizmag.no.

At feiringen vil skje på Fornebu er neppe tilfeldig. EDB ErgoGroup – eller hva det nye navnet vil bli – har tidligere offentliggjort at de om få år vil flytte til Telenor-bygget på Fornebu. Så lørdagens fest blir første gang at de ansatte kommer «hjem» til det nye fusjonerte selskapet.

– Det vil bli en spektakuler fest med stor underholdning. Det blir en stor overraskelse, sier Torgeir Kristiansen.

Dere har jo tidligere flere ganger brukt Jon Almås fra Nytt på Nytt-gjengen. Vil han være konfransier på lørdag?

–  Jeg sier ingenting om hvem som skal delta på scenen. Det er hemmelig. Arrangementet på lørdag vil som sagt bli en stor og hyggelig overraskelse, sier Kristiansen.

Mobizmag.no ser ikke bort fra at de vil ha artister og underholdere fra de respektive nordiske landene der EDB Ergo Group har virksomheter. Terje Mjøs har ved flere pressekonferanser poengtert at de er et NORDISK IT-konsern.

Og det nye navnet hva blir det?

– Ha ha Ha! Du får meg ikke ut på glattisen. «Aqua» er kodennavnet vi bruker internt. Men det vet du jo allerede, avslutter Torgeir Kristiansen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com