Telering Bedrift 3D fikk Volvo på kroken

Ski-bedriften Telering Bedrift 3D har inngått avtale med Volvo Norge og Volvo Maskin. De neste tre årene skal de levere rundt 500 smarttelefoner og tilleggsutstyr til 2,3 millioner kroner.

– Vi er svært fornøyd med avtalen. Vi har allerede vært leverandør til Volvo i noen år, og den nye avtalen tar vi som en anerkjennelse på at vi har vært pliktoppfyllende og konkurransedyktige, sier daglig leder Henrik Dronsett i Telering Bedrift 3D.

Selskapet holder til i Ski kommune, og Dronsett legger ikke skjul på at det er spesielt attraktivt å ha en av verdens sterkeste merkevarer på kundelisten.

Storkunde-erfaring

– Volvo er en betydelig virksomhet, og ikke minst et referanseprosjekt vi vil henvise til i andre sammenhenger. Større virksomheter krever ofte at leverandører som oss har erfaring med såkalte storkunder, fortsetter Dronsett.

Telering Bedrift 3D har i tillegg forhandlet frem en ny abonnementsavtale for Volvo med Telenor, blant annet innenfor mobilt bedriftsnett. Volvo sysselsetter i underkant av 500 personer i Norge. I det vesentligste er det smarttelefoner som skal leveres de neste årene.

– Mobiltelefonen er blitt et svært viktig verktøy, og i dag handler det om langt flere funksjoner enn å ringe og sende SMS. Smarttelefoner tilgjengeliggjør og effektiviserer mange arbeidsproesser, uavhengig av bransje, sier Dronsett.

Legg igjen en kommentar