Sony med smarte multitasking-brikker

Xperia SmartTags er et nytt tilskudd i serien produkter for å gjøre en travel hverdag enklere å håndtere.

Tidligere denne måneden kunne Sony vise fram et nytt tilbehør til deres serie med Xperia-telefoner – SmartTags.

Det er en brikke som automatisk vil skru av og på de funksjonene du ønsker på telefonen avhengig av hvor du er.

De kommer i fire farger, slik at du kan plassere en brikke på ett av fire steder. Dette kan, for eksempel, være i stuen, i bilen, på jobb, og soverommet. Når du holder telefonen ved siden av brikken kan den skru av og på GPS, Bluetooth, WiFi, lydløs, alarmklokker og mer.

Man kan også tilpasse det slik at den skal aktivere eller deaktivere flere funksjoner samtidig, som at når man setter seg i bilen vil den skru på Bluetooth for å knne koble seg opp mot stereoanlegg og telefon i bilen, samt skru på GPS for navigasjon.

SmartTags vil være kompatible med NFC-telefoner som kjører Android, altså er ikke dette eksklusivt for Xperia-serien. Foreløpig er dette et produkt som dessverre ikke er tilgjengelig i Norge, men Sony har begynt utrullingen av produktet til andre land, som England og USA. Forhåpentligvis blir dette lansert her til lands i løpet av året.

I mellomtiden, her en en liten video som viser hva SmartTags kan gjøre

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com