Ring mer effektivt med Windows Phone

Den norske prisvinnende Windows Phone utvikleren Ronny Gydar har nylig sluppet en lukket beta av applikasjonen «Finn Folk» som gjør det lettere å ringe.

Applikasjonen Finn Folk gir deg en mer effektiv måte å slå opp i kontaktlisten din for å ringe, sende sms eller epost. Du kan også få opp en reiserute til kontaktens adresse med ett enkelt trykk.

Ved å taste navnet til en person eller ett selskap, søker applikasjonen i alt på en kontakt, som navn, gateadresser, telefonnumre, epost-adresser, stilling, selskapsnavn og notat-teksten.

Du søker med et nummerisk telefon-tastatur. Mange vil kjenne igjen måten å søke på fra gamle Windows Mobile telefoner, en funksjonalitet som har vært sårt savnet av mange brukere.

Ronny Gydar kan fortelle oss at selv en av Product Manager-ene for Windows Phone fra Microsoft i Redmont har meldt sin interesse i den lukkede betaen.

Applikasjonen heter People Search på engelsk og Finn Folk på norsk. Her er en video som forklarer applikasjonen:

3 kommentarer om “Ring mer effektivt med Windows Phone

  1. BETA’n har gått veldig bra, fått masse fine tilbakemeldinger, og gjort en del fikser og forbedringer som følge av dette. Programmet er nå klart for lansering i Marketplace.

    Jeg kommer trolig til å få sendt inn programmet til Microsoft i neste uke, og forventer det bør være å finne i Marketplace i uke 17. (siste uka i april).

    Du vil finne det som «Finn folk» i Norsk Marketplace, og som «People search» hvis du har LiveID som går mot Marketplace i andre land/regioner.

  2. Valgte å legge til noe mer funksjonalitet, og en ny BETA-runde.

    Så nå forventer jeg å publisere applikasjonen i starten av mai (om en ukes tid mao).

Legg igjen en kommentar