TEST: Lekkert design-handsfree for din mobil

Med denne dingsen kan du kombinere telefonkonferanse, musikk og tradisjonelt telefonrør. Den benytter Bluetooth og ser lekker ut på pulten din.

MoshiMoshi som leveres av iTrends.no inneholder to høytalere, støyreduksjons teknologi, telefonkonferanse-muligheter med en dedikert multi-point mikrofon og de samme funksjonene som et vanlig håndsett.

MoshiMoshi 04 kan du bruke MoshiMoshi 04 både via mobilen og via samtaler på PC-en fra for eksempel Skype eller Lync.

MoshiMoshi 04 er produsert i børstet aluminiums chassis og kommer i sølv/svart eller kobber/brun. Den lades via dockingstasjonen som ellers ikke har noen annen funksjonalitet.

Konferansetelefon
Vi testet konferansefunksjonaliteten i forskjellige rom og med forskjellige mobiltelefoner (iPhone og Nokia Lumia 800). Det var liten forskjell på telefonene, men stor forskjell på rommene.

I rom med litt romklang ble det vanskelig å høre hva som ble sagt i rommet, mens i rom med litt «myke» møbler og mindre romklang ble lyden krystallklar og fullt på høyde med «vanlige» konferansetelefoner.

Musikk-høytaler
Som musikkhøytaler gjorde MoshiMoshi 04 en helt grei jobb. Vi savnet litt dybde, men lyden er klar og fin.

Telefonrør
Desverre strekker ikke dette bluetooth-røret helt opp. Hovedsakelig på grunn av av mikrofonen sitter midt på røret og du lett dekker over det med hånden din.

Konklusjon
Er du ute etter en god konferanse-løsning, er denne bra, er du mer ute etter en all-round løsning finnes det bedre alternativer med tanke på prisen på kroner 1399,-.

Pluss 🙂
– Veldig pent design
– God batterikapasitet
– Bra konferanseløsning

Minus 🙁
– Må lades via dockingstasjon
– Litt uforståelige knappeplasseringer
– Dårlig som tradisjonelt telefonrør

Vurdering: [Rating:4/6]

Legg igjen en kommentar