Testet datahastigheter på lynraske 200G!

Et heftig netteverkseksperiment gjort av ZTE viser at sømløs oppgradering til 200G er mulig. Dette kan skape helt nye businessmuligheter for tele- og mobilbransjen.

ZTE med gjennombrudd på over-100G-området; Selskapet har gjennomført bransjens første feltdemonstrasjon av en 8×216,4 Gb/s WDM-overføring gjennom et optisk spektralgitter på 50 GHz.

Demonstrasjonen tok i bruk patentert høyfrekvensteknologi fra ZTE for å oppnå en multipleks-QPSK-signaloverføring med polarisering og en hastighet på 200 Gb/s på 50 GHz gjennom 1750 kilometer med vanlige fiberoptiske kabler med singelmodusfiber.

Suser avgårde

Resultatet ble en økning i spektral- og overføringseffektivitet, og eksperimentet viste at en sømløs oppgradering fra et overføringssystem på 100G til et system på 200G er mulig. Et opptak av demonstrasjonen ble vist på konferansen OFC/NFOEC 2012.

ZTE engasjerer seg sterkt i forskning på 100G og over-100G, og selskapet var det første i verden som med hell gjennomførte et optisk signaloverføringseksperiment hvor signaler ble sendt gjennom én enkelt kanal med en hastighet på 11,2 Tbit/s.

ZTE hevder de er bransjeledende innen neste generasjons bærenettverksløsninger og optisk overføringsteknologi for høyhastighetskommunikasjon.

 

Legg igjen en kommentar