DAGENS APP: Lettere å få TV på iPad

Altibox har lansert applikasjonen som lar deg se dine TV-kanaler på iPad gjennom tjenesten Chill.

− Vi lanserte Altibox Chill for PC og Mac i desember i fjor. Når kundene nå kan bruke tjenesten på iPad, tar vi det å være en mobil medieforbruker til et nytt nivå. Nettbrettet er mer hensiktsmessig når du er på farten, og terskelen for å bruke Altibox Chill blir mye lavere, forklarer produkt- og markedsdirektør Per André Rykhus i Altibox.

Kommer også på smarttelefoner

Altibox Chill er det første produktet i Norge som gir brukeren en pakke med lineære tv-kanaler og filmleie på PC og Mac, nettbrett og etter hvert også på smarttelefoner.

I første omgang lanserer vi tjenesten for iPad med live TV, og etter hvert blir filmleie også tilgjengelig. Da vil du kunne starte filmleien på tv og se filmen ferdig på iPad eller motsatt.

Et produkt i utvikling

Altibox Chill er delt i to: Altibox Chill In og Altibox Chill Out. Altibox Chill In kan du bruke innenfor rekkevidden av ditt hjems trådløse nettverk, og gir deg en solid pakke med tv-kanaler.

Med Altibox Chill Out kan du ta med deg tjenesten ut av huset, dog med færre kanaler.

Forhandler med NRK og TV 2

Blant annet forhandles det fortsatt med NRK og TV 2 om inkludering i Altibox Chill Out, og det arbeides nå med å tilpasse plattformen etter TV 2s krav, blant annet.

− Vi jobber hele tiden for å gjøre Chill-produktet så komplett som mulig, og nye kanaler vil komme etter hvert. I løpet av juni vil Discovery, Animal Planet og BBC komme inn i Altibox Chill Out, forteller Rykhus.

Her kan du bestille

Chill Out koster vanligvis 149 kroneri måneden, men vil i forbindelse med lanseringen av Altibox Chill for iPad bli tilbudt til en kampanjepris på 79 kroner i måneden i en begrenset periode.

En kommentar om “DAGENS APP: Lettere å få TV på iPad

  1. Altibox sin tjeneste er en dårlig og dyr løsning for deg som vil ha med deg tvkanalene dine overalt. Jeg anbefaler i stedet å invistere i en SlingBox (www.slingbox.com). Du får kjøpt den enkleste utgaven, Solo, til under 1500 kroner her i Norge, og slipper deretter månedlige kostnader. Alle tvkanalene du har hjemme, har du med deg rundt i verden, og har du PVR, kan du også bruke denne hvor enn du er. Det finnes også en egen Slingbox App til iPad som koster rundt 150 kroner om jeg husker rett. Langt bedre og mye rimeligere enn Altibox sitt begrensede tilbud….

Legg igjen en kommentar